banner198

Büyük Birlik Partisi Çankırı adayını tanıttı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çankırı Belediyesi Başkan Adayı Şenol Şahin için bir tanıtım toplantısı yaptı.

Büyük Birlik Partisi Çankırı adayını tanıttı
banner145
 Büyük Birlik Partisi (BBP) Çankırı Belediyesi Başkan Adayı Şenol Şahin için bir tanıtım toplantısı düzenledi.

 

100. Yıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına, BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Araştırmacı Yazar Hakkı Öznur, İl Başkanı Murat Çiftçi, Çankırı Belediye Başkan Adayı Şenol Şahin ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan BBP İl Başkanı Murat Çiftçi Çankırı’nın makus kaderinin sadece BBP ile yenilebileceğini savunurken “Biz israfçı olmayacağız asfaltı tak çıkar, tak çıkar yapmak israfçılıktır.” dedi.  

 

Araştırmacı Yazar Hakkı Öznur da BBP'nin 30 mart yerel seçimlerinde iddialı olduğunu ifade ederek,  "AKP iktidarında döneminde bölücülük de dahil olmak üzere her şey serbest oldu. Türk’üm demek suç haline getirildi. “ ifadelerini kullandı.

 

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu üzerinden iktidara göndermelerde bulunan Öznur “Bakanlar hakkında çok büyük iddialar var. Halkbank Genel Müdürü’nün evinde ayakkabı kutularından 4,5 milyon lira çıkıyor ve Başbakan çok temiz bir arkadaşımız diyor. Bu adam safken 4,5 milyon ayakkabı kutusuna giriyorsa, cin olsaydı kaç para girerdi bilmiyoruz. Siyasal iktidar hırsızların üzerine gitmek yerine, örtbas etmeye çalışıyor. Bu ülkede kara paracılar hayırsever olmuş. Adalet er yada geç yerini bulacaktır.” şeklinde konuştu.

 

BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç ise HSYK değişiklikleri ve 17 Aralık rüşvet ve yolsuz operasyonuna değindi.  

 

HSYK'nın Adalet Bakanı'nın güdümüne sokulmaya çalışıldığını dile getiren Tunç, şunları kaydetti:

 “83 anayasasından bu zamana kadar bütün hükümetler şikayet etti, pansumanlar yaptı, fakat asıl değişmesi gereken maddeleri değiştirmediler. 'Benim ayakkabı numaram küçük ne kadar para sığabilecek ki' diyen vekillerini parti disiplin kuruluna sevk ediyorlar. 'Başbakan Allah’ın tüm vasıflarını üzerinde toplayan bir lider' diyen vekillerini ise bağırlarına basıyorlar. Türkiye’de paralel devlet var diyorlar, 11 yıldır iktidardasınız hiç mi fark etmediniz. Eğer paralel devlet arıyorsan, emirleri dağdan alan KCK'ya bak.  Belediye başkanları iktidar partisinden olmazsa yatırım gelmez diyenlere inanmayın. 2009 yılında iktidar partisinden devraldığımız Sivas Belediye’nin bir ton borcu vardı onlar hemen hemen bitmek üzere ve iktidarın yaptığı yatırımların 5 katını yaptık"

 

BBP  Çankırı Belediye Başkan Adayı Şenol Şahin de Çankırı'daki kötü gidişatı durdurabilmek için aday olduğunu belirtti. 


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER