banner306
banner198

Çankırı adayları ve ilçelerin kaderi üst komisyona havale edildi!

AK Parti Çankırı’nın ilçe belediye başkan adaylarını büyük ölçüde belirledi.

Çankırı adayları ve ilçelerin kaderi üst komisyona havale edildi!
banner145
ÇANKIRI POSTASI/SİYASET KULİSİ: AK Parti Çankırı’nın ilçe belediye başkan adaylarını büyük ölçüde belirledi. Altı kişiden oluşan alt komisyon Çankırı’nın ilçeleriyle ilgili raporlarını hazırlayarak üst komisyona sundu.


Çankırı Postası’nın siyaset kulislerinden derlediği ve chek ettiği bilgilere göre; ilçeler tek tek ele alındı. Temayül yoklaması, kamuoyu araştırması, kanaat önderleri, il başkanı ve milletvekillerinin kanaatleri ile adayların ele alındığı komisyonda her ilçe için rapor oluşturuldu. Komisyon daha sonra kendi görüşlerini de ekleyerek Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın da yer aldığı 4 kişilik üst komisyona derlediği raporunu sundu.  Belirlenen kriterlere göre puanlamanın yapıldığı alt komisyonda Atkaracalar, Bayramören, Eldivan, Kızılırmak, Korgun, Kurşunlu, Şabanözü ilçelerinde gösterilecek adayların açık bir puan farkına ulaştığı bilgisi yer almakta.


Yine Çankırı Postası’nın edindiği bilgilere göre Orta, Çerkeş, Ilgaz ve Yapraklı’da ise öne çıkan iki aday adayının birbirine yakın puanlarla hala yarışa devam ettikleri ve son noktayı üst komisyonun vermesi bekleniyor.  


Öte yandan ilçelerle ilgili resmi açıklamanın 15 Aralık tarihine kadar uzayacağı edinilen bilgiler arasında yer almakta. İlçe adayları daha sonra ilgili siyasiler tarafından kamuoyuna duyurulacak.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2013, 03:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırılı
Çankırılı - 10 yıl Önce

Kesinleşen isimler ve Bazı ilçelerde öne çıkan 2 aday adayı var demişsiniz bu isimlerle ilgili bilgi vermeniz daha iyi olur.Asıl olan isimler elbette kesinleşenler var elbette bazı adaylar önde önemli olan bu isimler kim ?

SIRADAKİ HABER

banner304