banner198

Çankırı'da bayrak kavgası, tehlikeli gerilim!

MHP ve AKP arasında yaşanan bayrak anlaşmazlığı kavgaya dönüştü.

Çankırı'da bayrak kavgası, tehlikeli gerilim!
banner145

 MHP ve AKP arasında yaşanan bayrak anlaşmazlığı  kavgaya dönüştü.

 

Daha önce MHP'nin AKP seçim irtibat bürosunun önüne astığı MHP bayrağı ve AKP'nin MHP irtibat bürosuna önüne astığı AKP bayrakları etik olmadığı gerekçesi ile karşılıklı varılan anlaşma gereği kaldırılmıştı.


Ancak bugün MHP'nin Yeni Mahalle'de bulunan Recep Dumanlı Seçim İrtibat bürosunun önüne tekrar AKP bayrağı asmaya çalışan AKP'lilerle , bayrak asılmasına karşı çıkan MHP'liler arasında tartışma yaşandı.


Tartışmanın büyümesi üzerine  bıçak ve sallamaların kullanıldığı kavgada 2 kişi darp edildi. Olay partililerin araya girmesi ile büyümeden önlendi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

 

Olaya karışan partiliker ifadeleri alınmak üzere  Nurettin Cinsoy Polis Karakoluna götürüldü.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015, 05:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail
İsmail - 9 yıl Önce

Yorumunuz eleştiri sınırlarını aştığı için onaylanmamıştır.

Ferhat GÜRBÜZ
Ferhat GÜRBÜZ - 9 yıl Önce

hiç gerek yok bu tür tartışmalara kardeşce dostça bir seçim geçirelim sonunda bu ülke hepimizin başka bir türkiye yok hepimiz kardeşiz tahriklere, oyunlara kapılmayalım lütfen tüm partili kardeşlerimiz sağduyulu olalım centilmence geçen bir seçim olsun

Ilgazlı
Ilgazlı - 9 yıl Önce

Herkes birbirine saygı duymalı birinin gördüğünü diğeri farklı görür siyasette öyle a partili b partili diyerek kavgaya itişmeye gerek yok kazanan parti değil ülke menfaatleri olmalı

SIRADAKİ HABER