banner198

Çankırı’da Meral Akşener’e 'Vatan haini' deyince arbede çıktı!

Çankırı’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yaklaşmaya çalışan bir kişi partililerin yanında "vatan haini" deyince arbede yaşandı.

Çankırı’da Meral Akşener’e 'Vatan haini' deyince arbede çıktı!
banner145

Çankırı’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yaklaşmaya çalışan bir kişi partililerin yanında "vatan haini" deyince arbede yaşandı.

Atatürk bulvarında bir kafede gençlerle sohbet eden Akşener, sohbetin ardından kafeden ayrılırken Akşener’e yaklaşmaya çalışan yaşlı bir kişi kameralara yansıdı. Akşener’e ulaşamayan şahıs daha sonra dışarıda Akşener’in kurmaylarıyla konuştu.  Partililerce şahsın Akşener’e 'Vatan haini' şeklinde sözler sarf ettiği iddiaları üzerine arbede çıktı.  Kimliği öğrenilemeyen 60 yaşlarında şahıs olay yerinden uzaklaştırılırken, partililer şahsın peşinden gitti. Polis ekiplerinin engellediği partililer, genel başkanlarına yönelik vatan haini diyerek hakaret edildiğini söyleyerek, şahsın gözaltına alınmasını istediler. Polis ekipleri partililerin önüne geçerek olayın büyümesini önlemeye çalıştı.  Sinkaflı küfürler eden partililer sakinleştirilmeye çalışılırken o anlar Çankırı Postası kamerasına yansıdı.

Akşener, daha sonra “Cumhurbaşkanı Meral Akşener” sloganları eşliğinde Çankırı’dan uğurlandı.

istanbul russian girls

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2021, 15:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sadık tepecam
Sadık tepecam - 3 yıl Önce

Güzel Cankirimiz için bu tür öfkelere husumete hiç gerek yok.Her siyasi parti demokratik ortamda faaliyette bulunur.Cezasini ve mükafatını sandık sonucu görür, Biz sataşma ve hakaretten önce siyasilere şunu sormalıyız.Bu kadar parti varken sizin diğerlerinden farkınız ne.Sizin projeleriniz ve sorunlara çözümünüz nedir.Istihdami nasıl sağlayacaksınız.Ticari açığı enflasyonu nasıl düşüreceksiniz.Ucret adaletini,sağlık eğitim konu işlerini enerji ihtiyacını ne şekilde karşılayacaksınız.Nato BM AB konusunda ne düşünüyorsunuz.Turkiyeyi nasıl kalkindiracaksiniz gibi sorular gerekli.Tum bunların yerine ağız dalaşmadı ile zaman geçiyor.Muhalefet hep eleştiri yapıyor.Halbuki eleştiri yanında çözüm yollarını da anlatması ve halkın takdirine sunması gerekir.Ayrica Ülkemizde Dini ahlaki ve milli değerlerimiz hakkında yapılması gerekenler çok önemli her nedense ne soranlanlar ne de sorulanlarin bu konularla pek ilgisi olmuyor.Dolayisiyle siyaset çok çiliz ve basit hale geliyor.Birbirlerinden farklı düşünemeyen alternatif üretemeyen partiler yığını bir ülkeyiz.Hep kişisel konularla ilgileniyoruz maalesef.

Vatan sevdalısı
Vatan sevdalısı - 3 yıl Önce

Biz Recep Tayyip Erdoğan ile ölümüne ölümüne

- 3 yıl Önce

Sizeney ulke teslim edilirmi sandiga gomecezyine hedef 2023 reyisle yoldevam

1818
1818 @ - 3 yıl Önce

Sen önce yazı yazmayı öğren.

vatandaş
vatandaş - 3 yıl Önce

Sandıkla iş bitiyor mu.Kalkınma nerde..Çankırı nerde..

SIRADAKİ HABER