banner198

Çankırı’nın imara ve mimara ihtiyacı var!

MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını hızlandırdı.

Çankırı’nın imara ve mimara ihtiyacı var!
banner145
MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını hızlandırdı. Yalçın, yoğun bir gün geçirerek, bazı esnaf, STK ve evleri  ziyaret etti.


Bazı STK temsilcileri ile bir araya gelen Yalçın, STK'ların kente verdikleri hizmetten dolayı önemli işlevleri olduğunu dile getirerek, "Çankırı'yı yaşayanlar, odalar ve birlikleri, sivil toplum örgütleri ile birlikte yöneteceğiz. Çankırı'da rahat yaşanabilecek atmosferi nasıl sağlayabiliriz, bunu bütüncül yaklaşım ile çözeceğiz" dedi.
Belediye başkanı seçileceğine inancının her geçen gün arttığı dile getiren Yalçın, "Adaylığımız açıklanalı yaklaşık 7 ay oldu ve bu süre zarfında hiç boş durmadan çalıştık. Çankırı'nın ciddi iyi bir imara ve mimara ihtiyacı var. Biz dersimizi iyi çalıştık, ödevimizi yaptık. Kentin imar işlerinde rant ön planda tutulmamalı ve Çankırı'da yaşayan insanlar unutulmamalı" dedi.


Kentteki küçük esnafların büyük sorunları olduğunu da dile getiren Yalçın, "Çankırı'da ne çarşı kaldı, ne esnaf. Esnaf ve sanatkarlarımız sosyal ve ekonomik yönden sıkıntıda. Bir grup esnaf zengin edilirken, bir grup esnaf kaderine terk edildi. Allah'ın izni ile esnafımızın dertlerini çözecek, onlara nefes aldıracak projeler üzerinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.


Yalçın, durmadan, usanmadan, yorulmadan çalışmalarını devam ettireceğini kaydetti.
Gelir düzeyi düşük insanlar için sosyal anlamda projeler geliştirdiklerini anlatan Yalçın, "Ben davamın sonuna kadar arkasında duracağım, fakat kesinlikle siyasi ayrım gözetmeyeceğim. Yapacağım tüm işlerde halkın mutluluğunu ve Allah'ın rızasını düşüneceğiz. Gelir düzeyi düşük insanlar için, gelenek ve göreneklerimize uygun şekilde yardımlar yapacağız. " şeklinde konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2014, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER