banner198

Çankırı’ya gelişini bu sözlerle duyurdu

Sosyal medyayı iyi kullanan Bakanlar arasında yer alan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, çarşamba günü Çankırı’da yaptığı açılış ve incelemeleri twitter hesabından an be an takipçilerine iletti.

Çankırı’ya gelişini bu sözlerle duyurdu
banner145
Sosyal medyayı iyi kullanan Bakanlar arasında yer alan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, çarşamba günü Çankırı’da yaptığı açılış ve incelemeleri twitter hesabından an be an takipçilerine iletti.


Yahya Kemal Beyatlı Çankırılı Şehsuvar Paşanın Torunudu
r - Okumak İçin Tıkla


Çankırı’ya gelişini Yahya Kemal’in dizeleri ile duyuran Kılıç, Çankırı Postası yazarı Metin Yılmaz’ın,
Yahya Kemal Beyatlı’nın Çankırılı olduğunu ortaya çıkaran yazısından etkilenerek twitter’da ki @suatkilic hesabından şu iletiyi geçti. Yahya Kemal'in baba memleketi Çankırı: Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi, Senin uğrunda ölen ordu budur yâ Rabbi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2013, 19:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Meltem
Meltem - 11 yıl Önce

çankırı valiliği sitesini eni konu inceledim maalesef yahya kemal beyatlıya dair tek satır bulamadım. varsa gösterin.

Karatekin-Sarı baba
Karatekin-Sarı baba - 11 yıl Önce

sayın bakan genç ve dinamik, elbette sosyal medyayı kullanması son derece yerinde. ancak bakan olan birinin sıradanlaşmasını da bu arada yadırgadığımı belirtmek isterim, sosyal medya hesabında ( kına) muhabbetini oldukça yersiz çıkış olarak gördüm.

esas önemli olan, araştırmacı yazar, değerli arkadaşım metin yilmazin yaptığı araştırma ve onu da ziyaret öncesi ç.p sın da yayınlanmış olması, zamanlaması ise tamamen tesadüfüdür.

karatekin -sarıbaba
karatekin -sarıbaba - 11 yıl Önce

bir yorumcu hanımefendi, valilik sitesini incelediğini ama yeterli bir bilgi olmadığını beyan etmiş. bu il cumhuriyet tarihinden beri hep garip ve mahzun olunca, valilerinde yeterli becerilerini ortaya koyamadıkları gerçeği öne çıkmaktadır. i̇lgili ve sorumluluk sahibi insanlar devletin yetki ve gücünü kullanabilir. i̇ktidarların oyuncağı olanlar asla kullanamaz. metin kardeşimin sayesinde en azından değerli yazar ve diplomat bir şairin varlığı bizi sevindiriyor.bu ilin değerleri hep sahipsiz

Karatekin - Sarıbab
Karatekin - Sarıbab - 11 yıl Önce

İlimiz insanı önemli bir yere geldiğinde sadece işinizi halletmesi için değil,onun bu durumuna çıkarsız sevinip,şefkatli yüreklerde, gönüllerde sevgi ve muhabbetle övünecek ufku geniş insanlara değer verilmeli.peki Çankırı’nın has evladı Metin YILMAZ kim ?

EDEBİYAT ÖĞRETMENİ
EDEBİYAT ÖĞRETMENİ - 11 yıl Önce

yahya kemal üsküplüdür, babasi çankirili olan edebiyatçimiz tevfik fikrettir, sayin bakan iyi öğrensin lütfen bu düzeltmeyi yapiniz...iyi araştirma yapilsin lütfen...

SIRADAKİ HABER