banner198

Çerkeşli siyasetçi, Kadıköy belediyesine talip oldu!

Çerkeşli siyasetçi Diş Hekimi Kadri Gökmen Öğüt, CHP’den Kadıköy Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Çerkeşli siyasetçi, Kadıköy belediyesine talip oldu!
banner145

Çerkeşli siyasetçi Diş Hekimi Kadri Gökmen Öğüt, 'Sen iste Kadıköy!' sloganı ile CHP’den Kadıköy Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kadıköy İlçe Başkanlığı, TBMM 24. Dönem İstanbul Milletvekilliği ve Parti Meclis üyeliği gibi görevlerde bulunarak uzun yıllardır siyaset arenasında boy gösteren Kadir Gökmen Öğüt, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Kadıköy Belediye Başkanlığına talip olduğunu ilan etti.

Kadir Gökmen Öğüt, Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda saat 15:00’de düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı. Neden aday olduğunu aktaran Öğüt, “ Bu günlere kadar yapılan hizmetlerin üstüne daha iyilerini eklemek için yola çıkıyorum. Ben Kadıköy ve CHP’li belediyeler AKP tarafından 'zenginlerin yaşadığı yer' olarak lanse edilmesini engellemek için yola çıkıyorum ” dedi.

Örgütün tüzükteki yerini iyi bilen biri olarak örgüt - başkan çekişmesini ortadan kaldıracak tek isim olduğunu iddia eden Öğüt, “İddia ediyorum siyasi iktidarın yolu her zaman yerel yönetimlerden geçer. “diye konuştu.

Öğüt’ü  başvurusu sırasında parti tabanı da yalnız bırakmadı. Halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen Öğüt, mecliste bulunduğu dönemde Çankırı sorunlarını yazılı ve sözlü önergelerle gündeme taşıyarak Çankırı’nın gölge milletvekili gibi hareket etmesi ile hafızalara kazınmıştı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2018, 14:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
emin Baltacıoğlu
emin Baltacıoğlu - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun
Kadir abiye
Zeytinburnu dan hemşehrimiz olan mithat Şahin aday adayı dır chp den
Hemşehrimiz olan aday ları bulup bu şekilde paylaşırsanız faydalı olacağını düşünüyorum hangi partiden olursa olsun

SIRADAKİ HABER