banner198

Çerkeş’te İYİ Parti İlçe Başkanı '15 Temmuz tiyatro' dedi, komisyon karıştı

Çerkeş Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen komisyon toplantısında “15 Temmuz tiyatro” tartışması yaşandı.

Çerkeş’te İYİ Parti İlçe Başkanı  '15 Temmuz tiyatro' dedi, komisyon karıştı
banner145

Çerkeş Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen komisyon toplantısında “15 Temmuz tiyatro” tartışması yaşandı.

İyi Parti Çerkeş İlçe Başkanı aynı zamanda Çerkeş Ziraat Odası Başkanı olan Sapri Doğdu iddialara göre; “15 Temmuz siyasi şow! Bende inanmıyorum, kimsede inanmıyor. 15 Temmuz tiyatro” dedi. Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu’nun Doğdu’nun konuşmasına sert sözlerle tepki göstererek kestiği öğrenildi.

Çankırı Postası Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre; Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Çerkeş Kültür, Hayvancılık ve Bal Festivali hazırlıklarını tertip etmek üzere komisyon oluşturuldu.

Komisyonda, oda ve birlik başkanları, belediye ve daire amirleri yer aldı. 26 Mayıs 2022 tarihinde kaymakamlık makamında toplanan komisyonda söz alan Sapri Doğdu, “15 Temmuz siyasi şow! Bende inanmıyorum, kimsede inanmıyor. 15 Temmuz tiyatro” dedi.

Kaymakam Bulgurlu’nun, Doğdu’ya sert sözlerle tepki göstererek “15 Temmuz devletimizin resmi olarak ilan ettiği, hain darbe girişimin olduğu, yüzlerce şehidin verildiği bir gündür.  Sen git siyasetini dışarıda yap! Ben bu konuşmaya müsaade etmem” şeklinde yanıt verdiği öğrenildi.

Daha sonra kimsenin konuşmasına müsaade etmeyen Kaymakam Bulgurlu’nun toplantıyı sonlandırdığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Öte yandan toplantıda yer alan ifadelerle ilgili tutanak tutulduğu, Çankırı Valiliği, savcılık ve ilgili kurumlara da bilgi verildiği öğrenildi.

Toplantıya Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Sayın Hasan Sopacı, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Çerkeş Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan, Esnaf, Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Kadir Arslan, Ziraat Odası Başkanı Sapri Doğdu, Süt Birliği Başkanı Sinan Çil, kurum amirleri ve belediye yetkilileri katıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2022, 13:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz Aşkın
Cengiz Aşkın - 2 yıl Önce

Sanki ortada yargısız infaz yapılıyor, sayın başkanın sözleri bir şekilde çarpıtılmış sayın başkanın konu hakkında bilgisine başvurmak lazım...

SIRADAKİ HABER