banner198

Çivitcioğlu’ndan muhalefeti aratmayan sözler! Çankırı’da bile yok...

AK Parti Çankırı Milletvekili Çivitcioğlu, Çerkeş’te yapılan hizmetleri öveyim derken Çankırı il merkezini adete yerin dibine soktu.

Çivitcioğlu’ndan muhalefeti aratmayan sözler! Çankırı’da bile yok...
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çerkeş’te yapımı devam eden Kültür Merkezine övgüler düzdü. Çivitcioğlu, “Çerkeş’te, Çankırı’da olmayan bir kültür merkezi inşasını şuanda görüyoruz.” dedi.

Çerkeş Organize Sanayi Bölgesine yatırım için gelen Düzce Cam A.Ş’nin ön protokol imza töreninde konuşan AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu’nun sözleri muhalefet milletvekillerini aratmadı.

Çerkeş’te yapımı devam eden Kültür Merkezine methiyeler düzen Çivitcioğlu,  Çankırı’da bile böylesi bir kültür merkezinin olmadığını vurgulayarak adate övündü.

Çivitcioğlu, “Çerkeş, Çankırı’da olmayan bir kültür merkezi inşasını şuanda görüyoruz. Çerkeş, Çankırı’nın genelinde olmayan bir hayvan pazarını açtı ve vatandaşın hizmetine sundu. Çerkeş, bugüne kadar Çankırı’da olmayan bio gaz tesisini açtı ve hizmet sundu. “ diye konuştu.

Çivitcioğlu’nun sözleri, 20 yıllık AK Parti iktidarı boyunca il merkezine neden bir kültür merkezi kazandırmadıkları sorusunu beraberinde getiriyor.

AK Parti iktidarına en yüksek destek verilen illerin başında gelen Çankırı’da, 90 bin nüfusa dayanan kent merkezinde 1981 yılında yapılan ve şehre cevap veremeyen 100. Yıl Kültür Merkezi bulunuyor.  Ekonomik ve fiziki ömrünü tamamlayan merkezin salonu 350 kişi kapasitesine sahip.  Basık tavanı ve dar sahnesi ile büyük tiyatro oyunlarının sahnelenemediği salon, siyasi partiler ve şehrin bütün programlarının yapıldığı yer olarak biliniyor.  

Halkın oylarıyla 2004- 2019 yılları arasında üç dönem boyunca Çankırı Belediyesini kazanan AK Parti iktidarı, 15 yıl yerel yönetimde kaldı. Uzun yıllara dayanan süreçte çoğu il merkezinde modern kültür merkezleri yükselirken Çivitcioğlu’nun olmamasından övündüğü hizmetler Çankırı’ya bir türlü kazandırılamadı.AK Parti Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde tepki oylarıyla belediyeyi MHP adayı İsmail Hakkı Esen'e karşı kaybetmişti. 

Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker twitter hesabından Çivitcioğlu'nun açıklamasına yorumda bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2021, 14:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
kurt
kurt - 2 yıl Önce

komik vekil.sadece gülüyorum.

Bunların sonu geldi
Bunların sonu geldi - 2 yıl Önce

Adam haklı yıllardır cankiriyi CHP yönetiyor milletvekilleride CHP li ondandır başka izahı yok.. Çünkü utanmalari yokk

YORUMCU
YORUMCU - 2 yıl Önce

PEKİ BÜTÜN BUNLAR ÇERKEŞ'TE VARDA ÇANKIRI'DA YOK İSE SİZLER NE İŞ YAPIYORSUNUZ SAYIN VEKİL

Çankırılı
Çankırılı - 2 yıl Önce

Abi sizin nasıl bir haber anlayışınız var adam doğruyu söylemiş çankırıya çay projesi dışında hiçbir şey yapılmıyor Çerkeş eldivan vs diğer iller yatırım alanında uçuyor ÇANKIRI belediyesi uyusun

Çerkeşli
Çerkeşli - 2 yıl Önce

Sayın vekilimize Çerkeş'imize kazandırdığı hizmetlerden dolayı minnettarız.teşekkürler.

ÇANKIRI
ÇANKIRI - 2 yıl Önce

Vah Çankır'nın haline vah..! KİMLERE KALMIŞ Cumhuriyet tarihin en eski illerinden biri halen kalkınmaya öncelikli il diye geçiyor. Gerçekten geçen 20 yıllık iktidarın nimetlerinden biraz olsun faydalanılabilirdi.Ama nerde.....!

SIRADAKİ HABER

banner304