banner198

DEVA Partisinde Bekir Mustafaoğlu güven tazeledi!

Çankırı’da teşkilatlanma çalışmalarını aralıksız sürdüren DEVA Partisinde 1. Merkez İlçe Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

DEVA Partisinde Bekir  Mustafaoğlu güven tazeledi!
banner145

Çankırı’da teşkilatlanma çalışmalarını aralıksız sürdüren DEVA Partisinde 1. Merkez İlçe Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çankırı Merkez İlçe Kongresini Genel Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin’in katılımıyla gerçekleştirdi. Divan başkanlığına Mahmut Tandoğan, divan üyeliklerine Fatma Adam Karakoç, Esra Poyraz, Nezaket Sırım, Tuba Aydın Seçilsi.

Kongrede bir konuşma yapan Bekir Mustafaoğlu,” “Türkiye bugün ekonomik olarak 14 - 15 yıl geriye gitmiştir. Beş para etmez Bulgar Levası bugün Türk parası karşısında 5 lira yapmakta. Bu bile yalnız başına Türk ekonomisinin resmini göstermektedir.” dedi.

Mustafaoğlu, “Kişi başı milli gelir 12 bin 500 dolardan 8 bin dolarlara kadar düşmüştür. Bir asgari ücretlinin maaşı 300 dolara inmiştir. Son Cumhurbaşkanlığı hükümet seçiminden sonra 3 milyon insanımız işsiz kaldı. Her geçen gün fakirleşiyoruz. Bugün de ne yazık ki kanunlara göre batıyoruz. Tarih geçmişi anlatırken, geleceğe de ışık tutar, insanın yolunu aydınlatır, çukurları, kayaları ve dikenleri gösterir. Adaletin, özgürlüğün ve hukukun üstünlüğünün yaşandığı ülkelere bakıyoruz insanları refah içerisinde, yarınından kaygı duymayan bir yaşam tarzı sürüyor.” ifadelerini kullandı.

Kurucu İlçe Başkanı Bekir Mustafaoğlu’nun tek liste halinde aday olduğu seçimlerde, Mustafaoğlu bütün delegelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Mustafaoğlu’nun yönetimi şu isimlerden oluştu:

Hasan Çevik, Ali Demirbaş, Ayhan Gümüş, Aziz Özdemir, Bahaettin Yıldırım, Burak Şahin, Ekrem Bilgiç, Gülsün Gani, Hilmi Naci Melek, Mehmet Kayhan Paksoy, Muzaffer Onay, Sevgi Çağılcı, Yılmaz Bal, Halil Ünal.

Kongrede 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yıldönümü anısına partililer Türk Bayrakları ile objektiflere poz verdi.

Kongreye DEVA Partisi Seçim İşlerinde sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat İdris Şahin,  DEVA Partisi Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Hüseyin Kaderoğlu, Ankara İl Başkanı Ali Gürel, Kırıkkale İl Başkanı Oğuz Karakuş, Çankırı İl Başkanı Mustafa Avşar, Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Vedat Musaoğlu ve partililer katıldı.

Çankırı’nın 5 ilçesinde teşkilatlanmasını tamamlayan DEVA Partisinin Korgun, Kızılırmak, Orta, Bayramören ilçe kongrelerinin ardından Kasım ayı sonuna doğru Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımıyla İl Kongresini yapacağı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 16:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alper yıldız
Alper yıldız - 3 yıl Önce

Eskiden Muhsin yazicioğluna barajı aşamaz diyen akpliler .
bugünde bu partileri küçümsüyor.
Allah büyük

Muhsin Başkan
Muhsin Başkan @Alper yıldız - 3 yıl Önce

Muhsin Başkan zaten barajı geçememişti, bağımsız aday olarak meclise seçildikten sonra partisine tekrar dönmüştü. Muhsin Başkan ile DEVA partisini benzetmen büyük bir talihsizlik, zaten tarih bilgine bakılır ise durum çok vahim. Umarım DEVA partisindekiler de benzer bilgide değillerdir.

SIRADAKİ HABER