banner198

Erbakan: " Büyük Türkiye hedefine kaliteli nesillerle ulaşılabilir"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, büyük Türkiye hedefine kaliteli nesillerle ulaşılabileceğini söyledi.

Erbakan: " Büyük Türkiye hedefine kaliteli nesillerle ulaşılabilir"
banner145

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, büyük Türkiye hedefine kaliteli nesillerle ulaşılabileceğini söyledi.

Saadet Partisi ile yaşadığı çatışmanın ardından siyasette yoluna Yeniden Refah Partisini kurarak yalnız devam eden Dr. Fatih Erbakan, partisinin Çankırı 1. Olağan Kongresine katıldı.

100. Yıl Kültür Merkezinde partililere hitap eden Erbakan, “"Biz yeniden refah partisi olarak milli kaynak üretme genel müdürlüğünü kuracağız inşallah. Biz cenabı Allah'ın bu ülkeye bu millete bahşettiği zenginlikleri ekonomik kaynak paketlerine mali imkana dönüştüreceğiz ve bunu da yandaşa, hemşeriye akrabaya değil 82 milyona ayrım gözetmeksizin adil bir şekilde paylaştıracağız" şeklinde konuştu.

Yeniden büyük Türkiye hedefine kaliteli nesillerle ulaşılabileceğine dikkat çeken Erbakan, “Eğer yeniden büyük Türkiye hedefine ulaşmak istiyorsanız bilimsel ve teknik kalitesi yüksek aynı zamanda da ahlaki ve manevi kalitesi yüksek nesiller yetiştirmeniz gerekir. Bu kaliteli nesilleri yetiştirebilmek için kaliteli bir öğretmen kadrosu lazım. Bunun için biz yeni nesillerimiz yetiştirerek en önemli görevi ifa eden geleceğimizi inşa ederek en önemli görevi ifa eden öğretmenlerimizi doktora seviyesindeki eğitime tabi tuttuktan sonra öğretmen yapacağız. Yeniden refah iktidarında dış politikada da içi politikada da ekonomi de de sağlıkta da eğitimde de iç güvenlikte de inşallah milli görüş politikalarını uygulayacağız ve 50 seneden beri olduğu gibi yeni dönemde de bu milletin yüzünü yeniden refahla yeniden milli görüşle güldüreceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

Erbakan, kongre öncesinde Necip Fazıl Kısakürek caddesi üzerinde esnafları ziyaret ederek karanfil takdim etti.  Partisinin İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2019, 04:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER