banner198

Filiz, konuşmadı adeta esti gürledi

AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, "AKP'li bazı belediye baskanları esnafı tehdit ediyor." dedi.

Filiz, konuşmadı adeta esti gürledi
banner145

AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, "AKP'li bazı belediye baskanları esnafı tehdit ediyor." dedi.

 

Milletvekili Hüseyin Filiz, Partisinin 73. İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Kırdığı potlarla tanınan Filiz'in başta AKP'li bazı Belediye Başkanları olmak üzere, Ticaret Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ve Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Ali İbrahim Savaş'ı hedef alan sözler kullandı.


-Esnafı tehdit eden başkanlar biliyorum-
Genel Merkez tarafından  ile yeni bir parti binası yapılacağını ifade eden Filiz, 
Çankırı'da  görev yapan bazı ilçe belediye başkanlarının yanlış işler yaptığını iddia etti. Bütün Belediye Başkanlarını töhmet altında bırakan açıklaması salonda bulunan Belediye başkanlarında sok etkisi yaratmasına neden olan Filiz, "Ben esnafı tehdit eden başkanlar biliyorum. Biz bu memlekete hizmetkar olmaya geldik. Eline mührü alınca kendini ne sanıyorsun, sorunca şehrül-emin. Şehrül-emin oldun da ne oldun? Akıllarınca korku imparatorluğu yaratıyorlar, herkes şunu bilsin Ak Parti Genel Merkezi bu olayları yakından takip ediyor" dedi.

-Rektör Savaş'a üstü kapalı gönderme-
Üniversite yöneticilerine şok sulamalarda bulunan Filiz,  bazı hocaların 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde rakip partilere oy topladığını iddia etti. Bir makam yada kurum arkasına sığınarak siyaset yapmanın etik olmadığını ifade eden  Filiz, " Makam mevki arkasına sığınarak siyaset yapanları ve o seçim dönemlerindeki manzarayı unutmadık. Uzun saçlı iki akademisyeni alıp, rakip parti toplantılarına katılanları da unutmadık. Bizim makama getirdiğimiz adamlar, o makamları kullanarak bize caka satamaz. Bunun hesabını sorarız. Biz o üniversiteye yaptığımız yatırımları, siz kalleşlik yapın diye yapmadık. Bunlar Çankırı'da MHP'li, Ankara'da Ak Parti'li oluyorlar. Bu nasıl bir karakter?" diye sordu. 


- ÇATSO bugüne kadar kaç kişiyi yan yana getirdi-

 

Şehitler için gerçekleştirilen bayrak yürüyüşünde  kendisine tepki gösteren Çankırı Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten'e de çatan Filiz,  ÇATSo Yönetiminin geçtiğimiz günlerde Yakınkent OSB'yi ziyaret etmesini eleştirdi. Filiz, ÇATSO'nun kurulum aşamasında Yakınkent OSB'ye Ankara'ya yakın olduğu gerekçesiyle karşı çıktığını hatırlattı.

 

Filiz, "Oraya karşı çıkanlar, şimdi OSB'de fotoğraf çektirmeye başlamışlar. Çankırı Ticaret Sanayi Odası bugüne kadar kaç kişiyi yan yana getirip yatırım yaptırmış? Uzun uğraşlarla kurduğumuz OSB şov yeri değil, icraat yeridir. Bunu herkes böyle bilsin" ifadelerini kullandı. 


Toplantıya Çankırı Koordinatörü AKP Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ile İl Başkanı Celal Kaman, iGM Başkanı Ruhi Şeker  ve parti teşkilatları katıldı.


 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2016, 20:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
boraerdem
boraerdem - 8 yıl Önce

eee ! onca insan bunlara oyunu verdiğine göre,bu arkadaş da kendini çankırı kasabasının şerifi zanneder .türk tipi başkanlık da yolda daha bu ne ki !

HÜSEYİN ÇAKIR
HÜSEYİN ÇAKIR - 8 yıl Önce

BİR VEKİL "DELİKANLIYSANIZ İSTİFA EDİN" DİYOR !
"Görev süresi boyunca Çankırı, Karatekin Üniversitesi'ne destek olma gayretinde olduğunu vurgulayan Vekil, üniversite yöneticilerinin. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde rakip partilere oy topladığını öne sürdü.
Vekil, "Eğer delikanlıysanız, o makamdan kalkın, istifa edin ve siyasete girin. Makam mevki arkasına sığınarak siyaset yapanları ve o seçim dönemlerindeki manzarayı unutmadık. Uzun saçlı iki akademisyeni alıp, rakip parti toplantılarına ka

SIRADAKİ HABER