banner198

Filiz'in danışmanına kapak gibi cevap geldi!

Filiz'in danışmanına kapak gibi cevap geldi!

Filiz'in danışmanına kapak gibi cevap geldi!
banner145
Çerkeş Belediye başkanına şok suçlamalar yönelten ve Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın, Çerkeş belediye başkanına randevu vermediği iddiasında da bulunan Hüseyin Filiz’in çiçeği burnunda danışmanı Abbas Akgün’e bu gün haber merkezlerine ulaşan fotoğraf karesi ile cevap geldi.

 

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı gün içerisinde Vali Vahdettin Özcan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özcan ‘hoş geldiniz’ dileklerinde bulundu.

 

Bilindiği üzere Çerkeş ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 25.09.2014 tarihli toplantısında Sopacı’ya şok suçlamalar yönelten Akgün, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın, Çerkeş belediye başkanına randevu vermediği iddiasında bulunmuştu Akgün, “Çankırı Valimiz, Çerkeş belediye başkanımıza neden randevu vermiyor? Ne oldu da valilik makamı ile ipleri kopardınız? diye sormuştu.

 

Daha öncede ilçe teşkilatında çatlak olduğunu dile getiren Akgün’e, ilçe başkanı Hayati Kaya en üst perdeden tepki göstermişti. İlçe teşkilatı belediye meclis üyeleri ile Hasan Sopacı’nın makamına çıkarak Akgün’ün iddialarını çürütmüştü.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 13:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
sedat
sedat - 10 yıl Önce

Abbas akgun o gorevi derhsl birakmali

orhan
orhan - 10 yıl Önce

Hayirdir bu danışmanı mafyamiymış

yolcu abbas
yolcu abbas - 10 yıl Önce

yolcudurr abbass bağlasan durmaazzz... hadii yavrumm sen öğretmenliğini yap abbas, bu işler sana göre değil

SIRADAKİ HABER