banner198

Hakkı Yalçın, “Esti gürledi, hesap soracağım“ dedi.

Çankırı Ülkü Ocakları tarafından Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda “Zafere Yürüyüş” gecesinde konuşma yapan Hakkı Yalçın adeta esti gürledi.

Hakkı Yalçın, “Esti gürledi, hesap soracağım“ dedi.
banner145
 Çankırı Ülkü Ocakları tarafından Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda “Zafere Yürüyüş” gecesi düzenlendi.

 

Sanatçı Aşık Sefai ve Mustafa Yıldızdoğan’ın sahne aldığı geceye ilgi beklenenden fazla olunca salonun önünde izdiham yaşandı. Katılımcıların salonun içine kadar taştığı gecede, dışarıda kalan katılımcılar için yansıtıcı kuruldu.  

 

Programda konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Bahadır Akbaba, programa katılan coşkulu kalabalığın kendilerine güç kattığını ve bu güç ile 30 matta yapılacak yerel seçimlerde AKP’yi sandığa gömeceklerini söyledi.

 

Kalabalığın beklediklerinin çok üzerinde olduğunu dile getiren Akbaba, “Burada binlerce kişi var. Lakin buradaki binlerin içerisinden, ayakkabı kutucuları, hırsızlar, Alo Fatihciler, dostunu satanlar ve milleti soyanlar çıkmaz. Bu kalabalıktan ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ diye haykıran vatan sevdalıları çıkar” ifadelerini kullandı.

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı da MHP’nin Çankırı’da ve ilçelerinde tek yürek olduğunu ve oluşan tablonun, MHP teşkilatında kırgınlık olmayacağını bir kez daha gösterdiğini kaydetti.


 

Konuşmasına birlik beraberlik mesajları ile başlayan MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın da hazırladıkları kısa, orta ve uzun vadeli projelerle Çankırı’da yaşayan insanları mutlu edeceklerini söyledi.


 30 Martta yapılacak yerel seçimlerin ülkenin geleceği açısından önemli bir dönemeç olduğunu anlatan Yalçın, “Allah bize ömür nasip ettikçe sizlerle birlikte olacağız. Dertleşeceğiz. Sıkıntıları tespit edecek, çözümler arayacağız. Ama şunu bilin ki, sizden ayrılmayacağız. Ayrık otlarına bizim gönlümüzde yer yok. Bizim davamızda ayrılığa gayrılığa yer yok. Olmadı ve hiçbir zaman olmayacak. Biz bu yola; var olmuş ve olacak her şeyin Allah’tan geldiğini bilerek, her türlü hırs ve menfaatten arınarak, yalnızca inanarak, yol arkadaşlarımıza güvenerek çıktık. İnşallah sizleri utandırmayacağız. Ekibimizle birlikte çok çalışacağız. Tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyeceğiz, verdiğimiz her sözü de yerine getireceğiz” diye konuştu.

 

-BELEDİYEDEN 1 KİŞİYİ ÇIKARTACAĞIM

MHP teşkilatı ile ilgili kasıtlı olarak dedikodular ortaya atıldığını dile getiren Hakkı Yalçın, “Biz gece gündüz demeden birlik be beraberlik mesajları aşılarken, bazıları fitne tohumları ekiyor. Seçim kaybedeceğini anlayanlar şimdilerde benim belediyede çalışan işçileri kovacağımı söylüyorlar. Ben hak hukuk bilen bir insanım ve orada çalışan tüm kardeşlerim benim için değerlidir. Sigortası olmayan hepsine sigorta yapıp, onlara daha iyi güvenli bir zeminde çalışma fırsatı vereceğim. 30 mart yerel seçimlerini kazandığımda, belediyeden yalnızca bir kişiyi çıkartacağım ve o kişi kendini çok iyi biliyor” şeklinde konuştu.

 

Yalçın, kadın ve gençlik merkezlerini siyasi arenadan uzak tutacaklarını ve dada donanımlı hale getireceklerini vurguladı.

 

10 yıllık belediye başkanlığı görevinin İrfan Dinç’i yorduğunu belirten Hakkı Yalçın, “Başkanımız 10 yıl Çankırı’ya hizmet etti. O da bizim memleketimizin çocuğudur. Kendisini yaptığı doğru, dürüst ve menfaat barındırmayan hizmetler için kutlarım. Fakat 10 yıllık bu süreçte  İrfan Dinç çok yoruldu. Şimdi popülarist yaklaşımlarla seçim kazanmak istiyor. Dağıtılan kömürler, hediye çekleri ve çeşitli yardımlar tamamen AKP’nin seçim kaybetme korkusudur. Şimdi bir de belediyenin çeşitli yerlerini satılığa çıkartmışlar ve çarşıya satılık reklamları asmışlar. Arkanızdan kovalayan mı var kardeşim?” diye sordu.

 

Yalçın’ın konuşması sık sık ‘Çankırı seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla kesildi.

 

Sosyal ihtiyaç sahipleri için de çeşitli projeleri olduğunu ifade eden Yalçın, sadece mahalle esnaflarından alışverişte bankamatik kartı gibi kullanılacak ‘Yaran kart’ ve ‘Hilal kart’  projeleri ile hem ihtiyaç sahiplerinin sorunlarını gidereceklerini, hem de esnaflara katkı sağlayacaklarını ifade etti.

 

Muhalefet belediyelerinin ödenek bulamadığına dair iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Yalçın, Kastamonu ve Karabük belediyelerinin muhalefet belediyesi olmasına rağmen AKP’li Çankırı Belediyesi’nden daha fazla hizmet ürettiklerini kaydetti. Konuşmaların ardından Sanatçı Aşık Sefai ve Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı.  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 02:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüştü
Rüştü - 10 yıl Önce

mhp il başkanı değilde niye recep dumanlı konuşuyor acaba?

SIRADAKİ HABER