banner198

Hakkı Yalçın projelerini açıkladı. Gövde gösterisinde bulundu!

MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın, Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda düzenlediği programda, projelerini açıkladı.

Hakkı Yalçın projelerini açıkladı. Gövde gösterisinde bulundu!
banner145

 MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın, Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda düzenlediği programda, projelerini açıkladı.


Yalçın’ın düzenlediği proje tanıtım gecesine ilgi beklenenden fazla olunca salonun önünde izdiham yaşandı. Katılımcıların salonun içine kadar taştığı gecede, dışarıda kalanlar için yansıtıcı kuruldu. Salona sığmayan yaklaşık 500 kişi proje tanıtımını kapı önüne kurulan yansıtıcıdan izledi.


STK temsilcilerinin de yoğun ilgi gösterdiği proje tanıtım toplantısına MHP teşkilatlarının yanı sıra, ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Esnaf ve Kefaret Odası Necati Akdoğan, ÇESOB Başkanı Osman Karadeniz, ÇESİAD Başkanı Mahmut Uzunkaya, Süt Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Çendek, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke, Kamu Sen Başkanı Nuh Yalçın, TÜRKAV Başkanı İsa Bölükbaşı, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Ahmet Söğüt ile STK’ların meclis üyeleri katıldı.

Foto galeriye git


MHP Genel Merkez Yöneticisi Ziya Yılmazbilen, Türklüğün yok edilmeye çalışıldığını ifade ederek, programa katılan coşkulu kalabalığın kendilerine güç kattığını ve bu güç ile 30 matta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’yi sandığa gömeceklerini söyledi. MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın da hazırladıkları kısa, orta ve uzun vadeli projelerle Çankırı’da yaşayan insanları mutlu edeceklerini söyledi.




AK Parti’nin adayı İrfan Dinç’i sert sözlerle eleştiren Hakkı Yalçın, Dinç’in söylemlerinin toplumu kutuplaştırdığını ve ortamı gerginleştirdiğini söyledi. Seçim kaybedeceğini anlayan AK Parti kadrolarının farklı yöntemlere başvurduğunu anlatan Yalçın, “Allah bize ömür nasip ettikçe, dedikodulara fırsat vermeyeceğiz. Şimdi çıkmış bizimle ilgili yalan yanlış bilgiler sunuyor. Bu millet sana öyle bir ders verecek ki, ne olduğunu sen bile anlayamayacaksın. Kırkevler için hazırladığımız Karatekin 1074 projesini kıskanmış ve her yerde “benim projemi çaldılar” diye anlatıyormuş. Çalmak bizim işimiz değil, çalmak sizin işiniz. Senin sök taklardan başka projen mi var. Sen zaten proje katilisin. Seçim beyannamende bile olmayan projeye nasıl sahipleniyorsun utanmadan? Madem bu senin projen neden 10 yıldır oraya tek çivi çakmadın? Biz projeyi yapınca mı aklın başına geldi? Sen kendini çok akıllı zannediyorsun ama bu millet 30 Martta senin aklını başından alacak” ifadelerini kullandı.


AKP’nin iç politikalarını da eleştiren Yalçın, “Çıkmışlar, ‘paralel devlet’ diyorlar. İnlerine gireceklerini söylüyorlar. İnine girecekseniz vatan elden gidiyor. Gidin doğuda ‘özerklik ilan edeceğiz’ diye bağıran şerefsizlerin inine girin” ifadelerini kullandı. Türkiye Cumhuriyeti’nin simgesi olan T.C. ibaresinin Çankırı Belediyesi tabelasından söküldüğünü hatırlatan Yalçın, “Ne yazdılar oraya biliyor musunuz? Çankırı Belediye Sarayı. Sizi o sarayda oturtturmayacağım ve oradan çıktığınız ilk gün bu milletle birlikte T.C. tabelasını oraya yeniden asacağız” diye konuştu.


Yalçın, kadın ve gençlik merkezlerini siyasi arenadan uzak tutacaklarını ve daha donanımlı hale getireceklerini vurguladı. Çankırı’nın en büyük sıkıntılarının konut ve trafik problemi olduğunu dile getiren Yalçın, “İrfan Bey şimdi 20 bin konut yapacağını açıklamış. Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun. 10 yılda 280 tane konutun içinden çıkamayan sizler, 20 bin konutu 5 yılda nasıl yapacak?” diye konuştu. Çankırı’daki tüm projeleri Çankırılı işadamlarına yaptıracağının sözünü veren Yalçın, dışardan gelen hiçbir işadamının Çankırı’da iş yapamayacağını ve Çankırı’nın parasının dışarıya gitmeyeceğini kaydetti.


Muhalefet belediyelerinin ödenek bulamadığına dair iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Yalçın, Kastamonu ve Karabük belediyelerinin muhalefet belediyesi olmasına rağmen AKP’li Çankırı Belediyesi’nden daha fazla hizmet ürettiklerini kaydetti. Daha sonra projelerini tanıtan Yalçın, halktan hesap soran baskıcı bir başkan değil, halka hesap veren şeffaf bir başkan olacağını vurguladı.


Program meclis üyesi adayları tanıtımı ile devam ederken, MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, kaliteli bir kadro ile vatandaşların karşısına çıktıklarını söyledi.


Konuşmaların ardından Sanatçı Turgay Başyayla sahne aldı. Öte yandan AKP’den istifa eden bazı merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin de programı ön sıralardan izlemeleri dikkat çekti.

Foto galeriye git

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 00:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER