banner306
banner198

Hakkı Yalçın üniversite öğrencilerine söz verdi

Yalçın, "Gençlik Başkanıyla Buluşuyor" adlı programda üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Hakkı Yalçın üniversite öğrencilerine söz verdi
banner145
 MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın, Çankırı Ülkü Ocakları'nın organize ettiği "Gençlik Başkanıyla Buluşuyor" adlı programda üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. 

 

100. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programda öğrencilere projelerini anlatıp, fikir alışverişinde bulunan Hakkı Yalçın, hedeflerinin Çankırı'yı rahat, huzurlu ve sosyal alanlarla dolu bir kent yaparak, Çankırı'daki öğrenci sayısını 20 binlere çıkartmak olduğunu kaydetti.

 

Öğrencilerin kent ekonomisine ciddi ölçüde katkı sağladığını vurgulayan Yalçın, öğrencilerin barınma ve ulaşım sorununa kesin çözüm üreteceklerini ifade etti. Toplu taşıma fiyatlarında indirime gideceklerini vurgulayan Yalçın, servis ücretlerinin 1 liraya ineceğini ve taşıma ücreti alınmayacağını belirtti. 

 

Yalçın, Çankırı Belediyesi binasından Türkiye Cumhuriyeti'nin simgesi olan T.C.'nin kaldırılmasını eleştirerek, seçildikleri ilk gün T.C tabelası ile birlikte "Rüşvet alan da, veren de cehennemliktir" sözünü belediye binası girişine asacaklarını kaydetti.

 

İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılan yardımlarda adaletsizlik olduğunu ifade eden Hakkı Yalçın, "O yardımları alın ve güle güle kullanın. Çünkü o yardımlar sizin, bizim cebimizden çıkan paralarla yapılıyor. Kimse babasının malını size dağıtmıyor. Fakat sizin düşüncelerini para ile satın alacağını iddia edenlere gereken cevabı sandıkta verin. Ve onları "Bas bas paraları Leyla'ya" şarkısı eşliğinde sandığa gömün. Biz hiç bir öğrenciyi ayırt etmeden, yardımlara devam edeceğiz" diye konuştu. 

 

Öğrencilerin sorunlarına duyarlı olunması gerektiğinin altını çizen Hakkı Yalçın, öğrencilere verilen sözlerin tutulmadığını ve öğrencilerin birçok sıkıntı ile karşılaştığını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304