banner306
banner198

Halkın sabrına teşekkür etti

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır’a yüklendi.

Halkın sabrına teşekkür etti
banner145
AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır’a yüklendi.

MHP İl Başkanı Bayındır’a cevap veren Çivitçioğlu, MHP İl Başkanının ‘1999’da geldiğim Orta’da hiçbir farklılık yok! Meydan aynı meydan’ sözlerini eleştirdi.  “O meydan yeri geliyor yetmiyor, o meydan oraya gerekli” diye konuşan Çivitçioğlu, “Kendileri bile o meydanda program yaptı” dedi.

Çivitçioğlu, MHP’nin Orta yapılanlardan haberi olmadığı iddiasında bulundu. Çivitçioğlu, “ Orta’da 16 derslikli 200 öğrenci kapasiteli yurttan habersizler. 12 derslikli Anaokulu inşaatından, yarı açık cezaevinden habersizler.  Onlar Özlü’ye, Kalfat’a, Yaylakent’e, Karaağac’a, Hüyü’ğe yapılan taşkın korumadan habersizler. Onların tek bildiği bir şey var! Oda adliyenin kapanması” şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Bayındır’ın 1999 yılından beri Orta’ya gitmediği için bunları bilmiyor olabileceğini ve yeniden hatırlatmak istediğini ifade eden Çivitçioğlu, “Biz hiçbir şekilde seçim siyasetine ve ekonomisine bulaşmadık. Bu bizim hükümetimizin aldığı ve uyguladığı bir karardır. Başbakanımız Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçesi Güneysu’da bile Adliye kapatılırken, buna rağmen bizim milletvekillerimiz kapatılmaması için uğraşmasına rağmen plan ve program dahilin de kapatılmıştır. Ama açık cezaevi ile o açığın kapatılacağını düşünüyoruz. Orta ilçesi ve diğer ilçelerimizde kimse bizim yaptığımız hizmetleri vatandaşlarla olan muhabbetlerimizi test etmeye kalmasın. Orta ilçesi nasıl daha önce sandıkta cevap verdiyse onlara yine cevap verecektir” şeklinde konuştu..

Halkın sabrına teşekkür ediyorum!

Çankırı şehir içi geçişiyle ilgili bir takım sıkıntılar yaşadıklarının altını çizen Çivitçioğlu, “Ama bu sıkıntılarla ilgili bizlerin hiçbir eksiği olmadığı kanaatindeyim.  Çünkü sayın milletvekillerimiz vali ve belediye başkanı gece gündüz müteahhidin arkasından koşarak buranın bir an önce bitirilmesi amacıyla aşırı bir efor sarf ettiler. Süt fabrikası oradan sanayi çıkışına kadar belirli bir kademeye geldik. Kaldırımlar ve refüjlerle ilgili sıkıntılarımız var. Bunundan çalışmalarını hızlandırmak üzere hareket ediyoruz. Bizler bu gecikmeden dolayı Çankırı halkının sabrına teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplantıya Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin, Belediye Başkanı İrfan Dinç,  İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz ile parti yönetim kademeleri katıldı.


 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304