banner198

Hasip ile Nasip filmi Orta'da gerçek oldu!

Burayı otuz yıldır ikisi yönetiyor

Hasip ile Nasip filmi Orta'da gerçek oldu!
banner145
 ÇANKIRI POSTASI-ÖZEL/SİYASET KULİSİ:  Metin Akpınar ve Zeki Alasya’nın oynadığı ve bir kasabada geçen olayların güzel bir hicivle anlatıldığı Hasiple ile Nasip filmi Çankırı’nın Orta ilçesinde adeta yıllardır yaşanıyor.

 

Otuz yıldır sırasıyla belediye başkanlığını yöneten Halil Akpunar ve Recep Koçak, 30 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde siyaset sahnesinde sürdürdükleri rekabeti farklı bir boyut kazandırıyorlar.

 

Yerlerini yeni kuşaklara bırakın Orta’nın önemli siyasi iki figürü bu kez kozlarını MHP ve AK Parti’den aday gösterilen Bayram Yavuz Onay ve Ömer Bezci’yi destekleyerek sürdürüyor.

 

Ak Parti’den aday adayı olan ve listede yer bulamayan Recep Koçak, MHP adayı Ömer Bezci’yi desteklerken Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Halil Akpunar Bayram Yavuz Onay’ı destekliyor.

 

Heyecanlı bir seçim sahnesinin yaşanacağı merkezlerden olan Orta’da kimin kazanacağı bilinmez ancak Akpunar ve Koçak’ın siyasetteki tatlı rekabeti uzun yıllar konuşulacağa benziyor.

 

Öte yandan Çankırı Postasına konuşan Ortalı esnaflar “burayı 30 yıldır ikisi yönetiyor, sıra Halil ağa’da” diyerek espri yapmayı da ihmal etmiyorlar.

 

 

NOT. Haberde kullandığımız fotoğraf 2011 yılında çekilmiş olup bu haber için 3 yıl bekletilmiştir.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 22:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan
Ramazan - 5 yıl Önce

Bunların buyaptigi rekabet yüzünden orta bir santim ilerlemedi

SIRADAKİ HABER