banner306
banner198

Hidayet Karaca zehir zemberek!

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca sosyal paylaşım sitesi hesabında paylaştığı twetleri ile gündemin ön sıralarına oturdu.

Hidayet Karaca zehir zemberek!
banner145

Hıcıp köyü nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca sosyal paylaşım sitesi hesabında paylaştığı twetleri ile gündemin ön sıralarına oturdu.



Türkçe Dil ve Kültür Festivali’nde konuşan Karaca,”Tarih bayrak indirenleri de, yurt dışında bu okulları kapattırmak, dolayısıyla o okulda dalgalanan bayrağımızı indirmek için çalışanları da asla affetmeyecek” dedi.



HİDAYET KARACA KİMDİR?

18 Ağustos 1963 yılında Çankırı'da Doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 1983 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlik Fakültesi Makine bölümünü kazandı ve aynı Üniversitede master programını bitirdi. Celal Bayar Üniversitesi'nde Doktorasını tamamladı. İzmir'de Zaman Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi olarak çalıştı. Ege Bölgesi Temsilciliğinden sonra, iki yıl aynı gazetenin Ankara Temsilciliğini yaptı. Şu an; Uluslararası yayın yapan (STV) Samanyolu Televizyonu'nun 1999'dan beri Genel koordinatörü, Samanyolu Yayın Grubu genel müdürü ve Samanyolu Haber TV'de program sunucusu olarak görevine devam etmektedir. Karaca, Basın Konseyi Yüksek Kurul üyesi, Televizyon Yayıncıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2014, 23:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
maruflu degil
maruflu degil - 10 yıl Önce

Maruflu değil Hıcıplı.!

SIRADAKİ HABER

banner304