banner198

Hüseyin Filiz’e Çerkeş’te “14 Mayıs’tan önce neredeydin?” tepkisi!

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine sayılı günler kala Çankırı eski Milletvekili Hüseyin Filiz’in, Erdoğan’a destek için sahaya inmesi Çerkeş’te tepkiyle karşılandı.

Hüseyin Filiz’e Çerkeş’te “14 Mayıs’tan önce neredeydin?” tepkisi!
banner145

Hüseyin Filiz’e Çerkeş’te “14 Mayıs’tan önce neredeydin?” tepkisi!

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine sayılı günler kala Çankırı eski Milletvekili Hüseyin Filiz’in, Erdoğan’a destek için sahaya inmesi Çerkeş’te tepkiyle karşılandı.

14 Mayıs öncesi neredeydin? sorusu…

Bir çay bahçesinde Çerkeş’in mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Filiz’e Gökçeler Köyü Muhtarı Mevlüt Gökcekli “Vekilim siz 14 Mayıstan önce neden gelmediniz? Cumhurbaşkanı 49,5 oy aldıktan sonra şimdi niye geliyorsunuz? Yanınızda Belediye Başkanı ve parti teşkilatlarından neden kimse yok?” diye sordu.

Toplantıda soğuk duş etkisi yapan soruya Filiz’den ise hiçbir cevap gelmediği öğrenildi. Toplantı sırasında Halkoğlu Köyü Muhtarı Erol Çengel Salim Çivitcioğlu ile ilgili olumsuz ifadeler kullandığı iddia edilen Filiz’e, “Salim Çivitcioğlu’nun Çerkeş’e büyük hizmetleri oldu. Ona laf söylettirmem” çıkışında bulunduğu kulislerden sızan bilgiler arsında yer alıyor.

Çankırı’da 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı 1. Tur ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde sahalarda gözükmeyen, Salim Çivitcioğlu’na hiçbir destek ve paylaşım mesajında bulunmayan Hüseyin Filiz’in 2. Tur seçimlerine sayılı günler kala Çankırı’nın ilçelerinde görüntü vermesi AK Parti kulislerini karıştırdı.

14 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerde 1 milletvekilliğini MHP ‘ye kaptıran teşkilatlarda, genel seçimlerde neden yoktun soruları beraberinde sorulmaya başlandı.

Ziyaret SKM Programında yok-

Salı günü Eldivan ve Kızılırmak ilçelerini ziyaret eden Filiz’in, Çarşamba günü Çerkeş ziyareti olay oldu. Ziyaretin Çankırı SKM programı dışında geliştiği, teşkilat hiyerarşisine önem veren AK Parti’de, Filiz’in kendi başına buyruk program yaptığı karargâh olarak kabul edilen SKM dışında hareket etmesinin hoş karşılanmadığı öğrenildi. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye’de psikolojik üstünlüğün Millet İttifakında olduğu 1. Tur seçimlerinde Filiz’in seçim sathı mahallinde görünmemesine tepki gösteren partililer, Cumhurbaşkanı seçimleri garantiledikten sonra SKM dışında paralel seçim çalışması yapılmasından rahatsızlık duydukları kulislerden sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023, 21:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırı gençlik.
Çankırı gençlik. - 12 ay Önce

Zalimlerle savaşım var diyen. Sonrada zalim dediği adamın arkasından ayrilmayan. Şimdide buraya dönmüş. Biz kurtulduk Çerkeş düşünsün.

DAVASI SATAN EN GÜZEL ADAM
DAVASI SATAN EN GÜZEL ADAM - 12 ay Önce

SEN ÇANKIRI İÇİNDE TEŞKİLAT İÇİNDE BİTTİN İTİBARIN YOK SENİN ARTIK FİLİZ...
İSTENMİYORSUN

Poyraz
Poyraz - 12 ay Önce

İşin gücün menfaat bi yer kapma derdin de sen git mhp ye çalış belediye seçimin de yaptığın gibi

SIRADAKİ HABER