banner198

İdam tartışmasına Şahin'de katıldı!!

AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, kamuoyunda en çok tartışılan konuların başında gelen idam cezasının geri gelmesi tartışmalarına katıldı.

İdam tartışmasına Şahin'de katıldı!!
banner145
AK Parti Çankırı Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkan Vekili İdris Şahin, kamuoyunda en çok tartışılan konuların başında gelen idam cezasının geri gelmesi tartışmalarına katıldı.


Şahin, AK Parti Çankırı İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Mersin'de Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi hadisesinin ardında toplumda çıkan “idam geri gelsin” taleplerine cevap verdi.


Bir hukukçu olarak asla ve asla idamı geri gelmesini savunulamayacağını belirten Şahin, “İdamın geri gelmesi konusunun Türkiye'nin gündeminde hiçbir zaman olmaması gerektiğini belirtti. Atmış olduğunuz bir adımda geriye götürecek bir düzenlemeyi savunmamız doğru olmayacaktır.” dedi.


Şahin, “İdam cezasının geri getirilecek diye yapılan açıklamaların son derece sağlıklı açıklamalar olduğu kanaatinde değilim. Onlar hissiyatla yapılan açıklamalardır. Ancak tabiî ki cinsel istismar noktasında ve canice adam öldürmenin cezalarını mevcut kanunumuzda çok ağır yaptırımları olduğunun da özellikle bilinmesinde fayda var.  Önemli olanda toplumun ıslahı noktasında adım atmaktır. “ ifadelerini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 03:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan
Hasan - 9 yıl Önce

idamın geri gelmesi demek terörist başı apo'nun da bu kapsama alınması demek.onun için idamı getirmeleri yemeyecektir...

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

Aman idamın gelmesini isteme sanayazık olur sayın vekil

hayal ay
hayal ay - 9 yıl Önce

ya siz de hiç vicdan yok mu siz hiç empati yaptınız mı ya bu kadar mı duyarsızsınız bi evlat öldü katledildi canice insanlık dışı hayvan hayvana yapmaz kurt bile önce avını boğarak öldürür peki bu tecavüze uğrayıp canice öldürülen kadınların tek seferde ölmeye hakları yok ya bu nasıl düşünce sizinle bu güne kadar takip ederdim ama bu davranışınız çok canice oldu ....

selami ŞAHİN
selami ŞAHİN - 9 yıl Önce

idama karşı gelenlere bir tek sorum var empati yapın ve canice öldürülen o masum kız çocuğunun kendi kızınız yada kız kardeşiniz olduğunu bi düşünün....

SIRADAKİ HABER