banner198

İdris Şahin İktidarın Ekonomi Politikasını Yerden Yere Vurdu

Çankırı’da DEVA Partisinde 1. Merkez İlçe Olağan Kongresi katılan Genel Başkan Yardımcısı Avukat İdris Şahin, iktidarın ekonomi politikasını yerden yere vurdu.

İdris Şahin İktidarın Ekonomi Politikasını Yerden Yere Vurdu
banner145

Çankırı’da DEVA Partisinde 1. Merkez İlçe Olağan Kongresi katılan Genel Başkan Yardımcısı Avukat İdris Şahin, iktidarın ekonomi politikasını yerden yere vurdu.

İdris Şahin’in cumhur ittifakına yüklendiği konuşmasında, iktidarın 3Y ile mücadele edeceğiz derken ülkenin 2020 yılında yolsuzluk batağına düştüğünü söyledi. Şahin, “ Yoklukla mücadelede kendi ortağının söylemini bile inkar eden bir cumhur ittifakı görüyoruz. 3 Y’nin yanına bir Y daha koydular o da yalan. Ülke ekonomisi uçuruma gidiyor. Onlar diyor ki, “ülke ekonomisi pik yapıyor’. Allah’tan kork be kardeşim.Aşağı düşen  halk. Ama esnafım çiftçim gündelikçim benin insanım kan ağlıyor. Uçurumdan aşağıya düştüğü zaman kafayı gözü kırıyor.  Üç Y’nin yanına 4’ye kuralı geldi. Ama 2002’den daha geriye doğru gidiyoruz” diye konuştu. 

Çankırı’ya 2015 yılından sonra taş üstüne taş konulmadığını ileri süren Şahin,2014 yerel seçimleri öncesinde açtıkları Çankırı Devlet Hastanesi’nin o günkü fiziki şartlarının yetersiz olduğuna dikkat çekti.  Şahin, “2020 yılı içerisinde iflas etmiş durumdalar. Yönetici bulmakta, yönetici çalıştırmakta zorlanıyorlar. Bir yere illaki birisini atayacaklarsa, bir aidiyet içinde hareket etmek istiyorlar” diye konuştu.

Koyunbaba ve Hamzalı projelerinin hangi tarihte başladığı ve hangi tarihte sonlandırıldığını Çankırı yerel basınının çok iyi bildiğini ifade eden Şahin,  “Kızlar Yolu Barajı’nın akıbetini Allah için sorabilme cesaretini Çankırı’da kim gösteriyor? Dört yıl olmuş Kızlar Yolu barajının temeli atılalı. Ama bir metrelik ilerleme yok! Ve ulusal basına da gerçeğin hilafına açıklamaları, en üst ağızdan yapabilecek kadar arkadaşlarımız siyasi nezaket ve onurdan da yoksunlar. Ayıp bunlar! Bu milletin size vermiş olduğu emaneti hakkı ile yerine getirmek, vermiş olduğu ödevleri bir bir yerine getirmek yerine, Demokrasi ve Atılım Partisi’ne gönül vermiş isimleri tek tek fişlemek ve onlara kamu kaynaklarından baskı yapmak, başka yollarla baskı yapmak suretiyle durduracağınızı mı sanıyorsunuz e hey gafiller!” diye sert sözlerle iktidar

Kurucu İlçe Başkanı Bekir Mustafaoğlu’nun tek liste halinde aday olduğu seçimlerde, Mustafaoğlu bütün delegelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 16:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dava Eri
Dava Eri - 3 yıl Önce

Kim heva ve hevesinin peşinden gidip, nefsani davranırsa davransın; biz seni ve dava’nı yalnız bırakmayacağız Sayın Cumhurbaşkanım!

Karatekin İzcisi
Karatekin İzcisi - 3 yıl Önce

İdris Beye başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER