banner198

Ilgaz’da Protokol Skandalı

Birileri şunlara protokolü öğretsin canım!

Ilgaz’da Protokol Skandalı
banner145
 24 Kasım Öğretmenler günü Ilgaz’da protokol skandalına dönüştü.


Öğretmenler günü dolayısı ile Atatürk Anıtına çelenk koymak için bir araya gelen protokol üyeleri, siyasi atmosferin hakim olduğu bir havada Öğretmenler gününü kutladı.   


MHP adayı 
Kaymakam’ın önüne geçti!

MHP Ilgaz Belediye Başkan Adayı Arif Çayır protokolde en başta bulunması gereken Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir’in sol başına geçerek protokol sıralamasını hiçe saydı. Protokolün en başına geçen Çayır, Kaymakam Özdemir’i 2. sıraya düşürdü.


MHP Adayı Arif Çayır, Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir, Ilgaz Garnizon Komutanı Jn. Yüzbaşı Serkan Görür, Belediye Başkanı Cevdet Çetin, Ilgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yurtkurtaran Dağdaş ve diğer protokol üyeleri şeklinde diziliş objektiflere böyle yansıdı.


Protokol dizilişinde en başa geçen Çayır’a hiçbir görevlinin ikazda bulunmaması ise haberin bir diğer ayrıntısı olarak dikkatlerden kaçmadı. Protokol sıralamasında dikkatlerden kaçmayan bir diğer ayrıntı ise bir çocuğun protokol sırasında yer alması oldu.


Son dönemde sıkça yaşanan protokol krizleri, Çankırı’da protokol sorununu beraberinde getiriyor. Ilgaz’da gün yüzüne çıkan görüntü
“Birileri şunlara protokolü öğretsin” dedirten cinsten.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2013, 02:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
protokol
protokol - 10 yıl Önce

nasıl yani anlayamadım bu resmen ben protokol adamıyım demekten başka bir şey değil

tuhaf
tuhaf - 10 yıl Önce

çok tuhaf bir olay nasıl oluyorda kalkıp kaymakamdan da önde geliyor anlamış değilim kendini bu şekilde yüksekten gören belediye başkanı olamaz

adalet
adalet - 10 yıl Önce

ne gereksiz hbaerler yapıyorsunuz. gurbetten biri olarak bu haberleri okumamız bizi incitiyor.lütfen daha anlamlı haberler yapın..

SIRADAKİ HABER