banner198

İnce göndermede bulundu!

CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce Çerkeş’te partisince düzenlenen mitinge katıldı.

banner145

 CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce Çerkeş’te partisince düzenlenen mitinge katıldı. Gündeminde telefon dinlemeleri 17 Aralık operasyonu bulunan İnce, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

 

Çerkeş Ak Parti teşkilatınca düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak katılan Nihat Hatipoğlu’na göndermede bulunan İnce, “Çerkeş’e de şuan AKP müftüsü gelmiş” dedi.

 

Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından toplumu kamplaştırmak adına hala başörtüsü meselesinin gündeme getirildiğine değinen İnce, “Biz bıraktık bu işleri başörtüsü serbest dedik. Konuşma! Hala siyasetin konusu olarak kullanılıyor. Bunlar siyasetin konusu mu? Benim kız kardeşimin başı kapalı. İster açar başını ister kapatır bize ne? Bizler insanların midesi ile uğraşıyoruz. Açlığı ile uğraşıyoruz” şeklinde konuştu.  

 

Çankırı’nın kötü gidişe dur demesini isteyen İnce, Çerkeş seçmenine seslenerek Çerkeşi CHP’nin kazanması halinde Eskişehir, Kadıköy gibi belediyelerden önemli desteklerde bulunacakları sözünü verdi. ‘İktidar partisinden olmazsa, hizmet gelmez!’ sözüne atıfta bulunan İnce, Türkiye’yi karış karış gezdiğini ve CHP’nin iktidar olacağını gördüğünü söyledi.

 

İnce’ye Çerkeşli olan İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’te eşlik etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER