banner198

İYİ Parti Adayları Karamemiş ve Yakın'dan AK Parti'ye ziyaret

İYİ Parti Milletvekili adaylarıKaramemiş ve Yakın’dan AK Parti Çerkeş İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanı Sopacı’ya ziyaret

İYİ Parti Adayları Karamemiş ve Yakın'dan AK Parti'ye ziyaret
banner145

İYİ Parti Milletvekili adaylarıKaramemiş ve Yakın’dan AK Parti Çerkeş İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanı Sopacı’ya ziyaret

Çerkeş ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden İYİ Parti milletvekili adayları, Mehmet Ali Karamemiş ve Oya Yakın, AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret ederek Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve teşkilat mensuplarıyla sohbet ettiler.

Her gittiği yerde seçildiğimde “Bir partinin değil Çankırı’nın milletvekili olacağım” diyen  İYİ Parti Çankırı Milletvekili Adayı Mehmet Ali Karamemiş ziyaret ettiği diğer ilçelerde olduğu gibi Çerkeş’de de her hangi bir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarla kucaklaştı.

AK Parti ilçe binasında İYİ Parti milletvekili adayları Mehmet Ali Karamemiş ve Oya Yakın’ı, AK Parti Çerkeş İlçe Başkanı Salih Tarın ve Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı karşıladı.

Samimi bir sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Sopacı, tüm siyasi partilerin adaylarının kaliteli olduğunu ve Çankırı’ya hizmet amacıyla yola çıktıklarının farkında olduklarını ifade etti.

İYİ Parti Milletvekili adayı Mehmet Ali Karamemiş“Allah izin verirse milletvekili olduğumda parti rozetini çıkartarak bütün siyasi partilere eşit mesafede yaklaşacağım, ayrım yapmadan hizmet edeceğim” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Milletvekili adayı Oya Yakın, adayların Çankırı için yola çıktıklarını belirterek “Kim Çankırı için hayırlıysa Allah onu nasip etsin” dedi

AK Parti ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Ali Karamemiş “Siyasi partiler düşman değil siyasi rakiptir. Biz kucaklaşmadan Çankırı’ya fayda sağlayamayız. Biz rozetimizi çıkartıp Çankırı milletvekili olacağız. Çankırı’da milletvekilleri arasında, belediye başkanları arasında, yöneticiler arasında çekişmeye, didişmeye son vereceğiz. Çankırı ortak paydasında buluşup, kendi şahsi meselelerimizin değil Çankırı’nın sorunlarını konuşup, çözüm üreteceğiz. Belediye başkanlarımızın gönlü ferah olsun. Raflarında duran gerçekleştiremedikleri projeleri raflarından indirsinler. Biz parti ayrımı yapmadan AK Parti, MHP demeden şehrimize, ilçemize, köylerimize yapılacak her güzel proje için koşturacağız” ifadelerini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2023, 14:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk Namlı
Faruk Namlı - 13 ay Önce

İyi parti iyi gidiyor, akpden bir vekilliği koparacak gibi....

SIRADAKİ HABER