banner306
banner198

Kapdan'dan çok sert saldırı açıklaması

MHP Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan Ankara Kızılay'da 37 kişinin öldüğü 125 kişinin yaralandığı bombalı saldırı olayını sert sözlerle kınadı.

Kapdan'dan çok sert saldırı açıklaması
banner145

 MHP Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan Ankara Kızılay'da 37 kişinin öldüğü 125 kişinin yaralandığı bombalı saldırı olayını sert sözlerle kınadı.

 

Hain saldırıyı kınayan Kapdan, "Yaptıkları saldırıları tebessümle izleyip güvenlik güçlerine talimat yağdıranlar, en az bu alçaklığı yapanlar kadar bu ölüm ve acılardan sorumludurlar." ifadelerini kullandı.

 

-Kapdan'ın açıklaması şöyle:

Bir öncekinin yaraları kapanmadan gerçekleştirilen bu hain saldırının arkasındaki güçlerle Oslo’da masaya oturanlar, bu alçakları ellerindeki silahlarla Habur’da karşılayıp vatan topraklarına salanlar, çözüm süreci diyerek bu hainlerin vatanımıza, bayrağımıza yaptıkları saldırıları tebessümle izleyip güvenlik güçlerine talimat yağdıranlar, en az bu alçaklığı yapanlar kadar bu ölüm ve acılardan sorumludurlar. Geçiştirme cümlelerin arkasına sığınmak, yayın yasaklarıyla algı operasyonları düzenlemek bu sorumluluğu örtmeye yetmez. Katkı ve destek verdikleri ölüm ve zulüm bataklığıyla çevrelenmiş ülkemiz, suçsuz ve günahsız vatan evlatlarının toplu şehâdetleriyle gözyaşlarına boğulurken, utanmadan, arlanmadan oturdukları koltuklara sıkı sıkıya yapışanlar, her halükarda gereğini sonuna kadar yapmak zorundadırlar.

 

Başta İçişleri Bakanı olmak üzere hükümetin tüm yetkilileri bu yüce milletin sabrını zorlamaktan vazgeçerek, bu alçakça saldırıların önünü almak, vatan evlatlarımızın canını ve malını korumakla mükelleftirler. Kendilerine verilmiş emanete halel getirenlerin pişkinlikle konuşmalarını değil, kararlılıkla şer odaklarını yumruklamalarını bekliyoruz.

 

Bu vesileyle yüce milletimizin bir daha benzer acıları yaşamamasını diliyor, bir kez daha şehitlerimize rahmet, gazilerimize de acil şifalar temenni ediyoruz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304