banner198

Kapı gibi danışmandan balans ayarı!

Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz’in “vurdum muydu yıkılmayan boylu poslu kapı gibi danışman” diye tanıttığı Abbas Akgün’ün ilk açıklamaları olay yarattı.

Kapı gibi danışmandan balans ayarı!
banner145

Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz’in “vurdum muydu yıkılmayan, boylu - poslu kapı gibi danışman” diye tanıttığı Abbas Akgün’ün ilk açıklamaları olay yarattı.

 

Ercan Irmak’tan boşalan danışmanlık görevine getirilen Çerkeşli danışman Abbas Akgün’ün ilk işi Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’ya laf saydırmak oldu. Hüseyin Filiz ile Hasan Sopacı'nın arasını bozacak nitelikteki  iddiaların  Akgün kamuoyu ile paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

 

Danışmanlık görevine gelir gelmez ilk işi Hasan Sopacı'yı hedef alan açıklamalarda bulunmak olan Abbas Akgünş açıklamaları ile Çerkeşliler tarafından tepki ile karşılandı.

 

Çerkeş ve Köyleri Kültür ve Dayaışma Derneği2in 25.09.2014 tarihli toplantısında Çerkeş Belediye başkanına şok suçlamalar yönelten Akgün, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın, Çerkeş belediye başkanına randevu vermediği iddiasında da bulundu. Toplantı sonrasında bu iddiasını yerel bir internet sitesinde açıklayarak kamuoyuna duyuran Akgün, Çankırı siyasetinde pek de alışık olmadığımız şekilde danışmanların siyasi açıklamalarda bulunması, 'Kim, kimin danışmanı? sorunsuda beraberinde getiriyor.

 

Hüseyin Filiz’in gizli ortak olduğu iddia edilen Bedil köyü girişindeki tavuk çiftliğiyle alakalı Bedil köyünün sandığa gitmemesi ile sonuçlan tartışmalara örtülü şekilde açıklamada bulunan Akgün, Sopacı’yı IPART Projelerinden faydalanan hemşerilerinin işlerini engellemekle suçladı.  

Hayati Kaya'dan danışman Akgü'ne sert açıklama! -TIKLA OKU-

Vali Özcan randevu vermiyor mu?

Sopacı’ya şok suçlamalar yönelten Akgün, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın, Çerkeş belediye başkanına randevu vermediği iddiasında bulundu. Akgün, “ Ne oldu da valilik makamı ile ipleri kopardınız? İl özel idaresi yetkilileri, Kaymakam ve mülki amirlerle ne sıkıntılar yaşadınız da ipleri kopardınız? Meclis üyeleriniz ve kadın kollarınız ile neden sorunlar yaşıyorsunuz? Halk ile iletişiminizde sıkıntılarınız var, işinize gelmeyenlere randevu bile vermiyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Akgün’ün konuşmasına müdahale etmek isteyenlere müsaade etmeyen Sopacı, “Bırakın istediği gibi konuşsun, ne söylemek istiyorsa söylesin” dedi. Sopacı Akgü'ün konuşması sonrasında , “Bu konular siyasi konulardır. Burası eri değildir. Bir kez daha söylüyorum. Babam mezardan çıksa kimseye Çerkeş’in hakkını yedirmeyeceğim, menfaat peşinde koşanlar kim olursa olsun” dedi.

 

Akgün’ün açıklamalarını kamuoyu ile paylaşması sonrasında Çerkeş ilçe teşkilatı ve meclis üyeleri Akgün’ün açıklamalarının doğru olmadığını, teşkilatın tek yumruk halinde Başkan Hasan Sopacı'nın yanında yer aldığını  söyleyerek tepkilerini dile getirdiler..

Hayati Kaya'dan danışman Akgü'ne sert açıklama! -TIKLA OKU-

Akgün’ün olay çıkartan sözlerine Kaya’da sert bir açıklama ile karşılık verdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 15:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
saime
saime - 10 yıl Önce

bir cerkesli olarak hasan sopaciyla gurur duyuyorum.

halil
halil - 10 yıl Önce

bir m.vekili danışmanı bu şekilde açıklama yapamaz. aday adayı olduğunu ne çabuk unuttu? hasan bey partinin tercihi olarak girdiği seçimi kazandı, uzaydan falan gelmedi. yol yakınken okula dönmesini tavsiye ederim abbas akgüne.

zeynel ciltaş
zeynel ciltaş - 10 yıl Önce

Değerli müslüman kardeşlerim daha dün aynı yolda yürüyeceyimize AnD icerken ne oldu ki kardeş kardeşe düşüyor herkes kendine gelsin çerkeşlinin zayıflaması olmayanın işine gelir aklımızı başımıza toplıyalımçerkeşimize ssahip çıkalım aksini yaparsak yük taşıyamıyacak durumda olan çerkeşimiz zarar görer gayesi memleket olanlar çekişmeler yerine el ele tutar müslümana yakışan budur haydi çerkeşli uyan el ele

Sayın vekilin dikkatine
Sayın vekilin dikkatine - 10 yıl Önce

t.b.m.m. danışman olarak çalışan personelle igili yayımlamış olduğu' milletvekilleri danışmanı çalıştırılması hakkında hizmet sözleşmesi esasları' 13. maddeeyi hatırlatmak istiyorum:

madde 13- görevli, görevi sırasında öğrendiği gizli bilgileri, görevinden ayrılmış olsa bile, yetkili makamın izni olmadıkça açıklayamaz. basına veya haber ajanslarına bilgi veya demeç veremez. görevi gereği derlediği bilgi, haber, doküman veya malzemeyi hiçbir kişi ve kuruluşa veremez.

sayın danışman ağır ol biraz
sayın danışman ağır ol biraz - 10 yıl Önce

aday adayı olduğun partinin belediye başkanına bu asılsız iftiraların hesabını ak partı sana sormalıdır . bizim partimiz adaletlidir kimseye ayrıcalık tanımaz . bu kıskançlık bu ihtiras bu hırs seni başlamadan bitirir halkın iradesi ile seçilen gece gündüz memleket için çalışan hasan beyi sana ve patronuna yedirmeyiz. çekilin artık adam rahat çalışsın sizin hırsınız çerkeşe zarar veriyor bizim günahımız ne . tam adam gibi bir reis seçtik ona da kendi partisi rahat vermiyor . yeter artık

Ahmet ÖZALP
Ahmet ÖZALP - 10 yıl Önce

Amacınız maksadınız nedir bilmiyorum. Hasan PAŞA'nın zayıflaması çalışamaması sayın Akgüne hiç birsey kazandırmaz. Burada kaybeden yine Çerkeş oluyor

yavaş gardaşım yavaşşşşşş
yavaş gardaşım yavaşşşşşş - 10 yıl Önce

çerkeş' te toplasan 100 kişi tanımaz seni önce sosyal medayada çıktın piyasaya sonra başkan aday adayı oldun şansın olmadığını bile bile . ankarada aşındırmadığın kapı kalmadı . en sonunda çerkeş düşmanı millletvekinin vurdu mu yıkılmayan danışmanı oldun . çerkeş te doğan büyüyen , çerkeş te yaşayan ve çerkeş i avucunun içi gibi bilen şu anda da varını yğunu çerkeş için harcayan bir başkana utanmadan laf atıyorsun. yahu bi git işine komik olma . elli elli yüz biz çerkeşlüyüz birbirimizi biliriz

tufan alı
tufan alı - 10 yıl Önce

bazılarının hayatı muhalefetle gecıyor yerel secımlerde hakkı yalçını havalarda uçuruyordu haber sıtesı gerçekten hakkı yalçın balon oldu ve dusuncelerınızde balon oldu bence yapılan hızmetlerı takdır edın ve bukemedığınız bıleği opun artık bu da bır erdemdır


SIRADAKİ HABER