banner306
banner198

Kapusuz, birkaç savcı, polis, hakim hükümeti yıkmak istedi"

Partisince düzenlenen programlara katılmak için Çankırı’ya gelen Kapusuz, önemli açıklamalarda bulundu.

Kapusuz, birkaç savcı, polis, hakim hükümeti yıkmak istedi
banner145
1991 yılından beri parlamento da görev yapan milletvekilleri arsasında yer alan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "Seçimlere ramak kala 17 Aralık'ta bir darbe girişimi oldu. Eskiden darbe deyince silah akla gelirdi, asker gelirdi. Şimdi ne darbesi bu, yargı darbesi. Birkaç polis, hakim ve savcı, koskoca cumhuriyet hükumetini yıkmak istedi" dedi.

 

Partisince düzenlenen programlara katılmak için Çankırı’ya gelen Kapusuz Kızılırmak ilçesindeki seçim bürosunun açılışında konuştu. Kapusuz, Ak Parti hükümeti döneminde Türkiye ve Çankırı'nın kalkındığını, büyük yatırımların yapıldığını söyledi.

 

Kapusuz, cumhuriyetin ilanından itibaren Türkiye'de 6 bin 300 kilometre, Ak Parti'nin 10 yıllık döneminde ise 17 bin 600 kilometre yol yapıldığını anlatarak, "Bu dönemde okullar, hastaneler yaptık, sağlık konusunda en güçlü devlet kabul edilen Amerika'dan daha başarılı işler gerçekleştirdik" diye konuştu.

 

İki yerel seçimden de birinci parti olarak çıktıklarını vurgulayan Kapusuz, şunları kaydetti:

 

"İki referandum yaptık, ikisinde de bu millet bize güvendi. Büyük destekler verdi. Türkiye'deki bu başarı ve gelişme birilerini rahatsız etti. Hükümete geldiğimiz ilk günden beri darbeler, suikastler, parti kapatmalar gibi bütün zorluklar önümüze getirildi. Bu engelleri birbir aştık. Seçimlere ramak kala 17 Aralık'ta bir darbe girişimi oldu. Eskiden darbe deyince silah akla gelirdi, asker gelirdi. Şimdi ne darbesi bu, yargı darbesi... Birkaç polis, hakim ve savcı, koskoca cumhuriyet hükümetini yıkmak istedi. Darbeyle kapatmayla tehditle ve şantajla başaramadılar. Başaramadıklarını hukuk darbesiyle başaracaklarını sandılar."

 

"Bu seçim milli mücadeleye benzetilebilir"

 

Kapusuz, yasaklar, yoksulluk ve  yolsuzlukla mücadele edeceklerini ilan ettiklerini vurgulayarak, "En hassas olunan bu konuda güya bizim zafiyetimiz varmış gibi düzmece bir tezgahla tuzak kurdular. Bu tuzağın sahibi içeride değil, içeride piyonları var. Bu tuzağın sahibi dışarıdadır. Bu seçim milli mücadeleye benzetilebilir, 30 Mart, Türkiye'nin geleceğinin seçimi olduğu ilan edilebilir. 'Küresel güçlerin oyunu mu, Türkiye'nin geleceği mi', işte seçimin adı budur" diye konuştu.

 

 Seçimlerin sadece belediye başkanlığı seçimi değil, aynı zamanda milletin ve devletin geleceğinin seçimleri olduğunu anlatan Kapusuz, şöyle devam etti:

 

"Onun için Başbakanımızın mitinglerini görüyorsunuz, emin olun bir çoğunda bulunduğum için gözlerimle şahidim, insanlar su gibi akıyor. Bu milleti siz cahil görebilirsiniz, 'bidon kafalı', 'göbeğini kaşıyan adam'  ve 'gerici' de diyebilirsiniz ama bu milletin öyle bir imanı var ki sizin kurduğunuz tuzağı ve yapmak istediğiniz oyunu bozar. Menderes'i yedirdi bu millet maalesef. Rahmetli Turgut Özal'a tuzaklar kuruldu, Erbakan için neler yapıldığını biliyorsunuz. Kim ki bu millete hizmet ediyor,  bakıyorsunuz, ya içeriden ya dışarıdan bir musibetle karşı karşıya kalıyorsunuz. İşte diyorum ki Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirtmemek lazım. Ak Parti'yi, bu milletin hizmet partisini başı öne eğik hale getirmemek lazım."

 

"Hizmet edenle ihanet eden ayırt edilecek"

 

Kapusuz, hizmet edenle ihanet edeni halkın ayırt edeceğinden en ufak bir şüphesi olmadığını belirterek, "Hizmet edenlere sahip çıkacağınıza inanıyorum. Diğer partili vatandaşlara da sesleniyorum, oyunuzu Türkiye'nin geleceğine verin. Gerekirse ödünç oy verin. Çünkü, Türkiye'nin geleceğini karartmak isteyenlere 30 Mart bir ders olması lazım. Sandıktan öyle bir ses çıksın ki  Amerikası, batısı, Avrupası bu sesten doğru cevabı alabilsin" dedi.

 

Kapusuz, daha sonra Ak Parti Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz'le Çankırı Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Silah Fabrikasında incelemelerde bulundu

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 04:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cevdet
Cevdet - 10 yıl Önce

güldürmeyin insanı şu 17 aralıkta yolsuzlukları yapanları salıvermekmi milli mücadele?

Atıf
Atıf - 10 yıl Önce

pişkin pişkin konuşup zeytinyağı gibi suyun üstüne çıksalarda biletleri yerel seçimlerde kesilecek.

Yüşa
Yüşa - 10 yıl Önce

millet vekillerinden birisi kurşunlu mitinginde dediki bu seçim başbakan erdoğanın gitsin mi kalsın mı seçimidir dedi.cevap veriyoruz gitsin.

SIRADAKİ HABER

banner304