banner198

Karamemiş, Bölükbaşı ile birlikte seçim ofisi açtı

İYİ Parti Çankırı merkezde “Seçim Ofisi” açılışını partinin geçmişten bugüne emek vermiş üyeleri ve önde gelen isimleri ile yaptı.

Karamemiş, Bölükbaşı ile birlikte seçim ofisi açtı
banner145

İYİ Parti Çankırı merkezde “Seçim Ofisi” açılışını partinin geçmişten bugüne emek vermiş üyeleri ve önde gelen isimleri ile yaptı.

Milletvekili adayı Mehmet Ali Karamemiş’in kucaklama siyaseti parti içerisinde olumlu karşılık buldu. Parti çalışmalarına son dönemde katılmayan partinin ağır topları sahaya indi.

İYİ Parti içerisinde olumlu bir hava eserken Karamemiş, bir milletvekilliğine bir adım daha yaklaşan isim olmak için var gücüyle alanda etkisini göstermeye başladı.

Cengiz Aşkın, Fehmi Bölükbaşı, Hakkı Yalçın Karamemiş’in Yanında

Seçim ofisi açılışına katılım sağlayan Aday adaylarından Fehmi Bölükbaşı yaptığı konuşmada “ Sinan Ateş’in hesabını sormak için birlik ve beraberlik içerisinde seçimi kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Dualarla yapılan açılışta, Kurdaleyi İYİ Parti İl başkanı Aydın Akbaş, Milletvekili adayı Mehmet Ali Karamemiş, Milletvekili aday adayı Fehmi Bölükbaşı, Parti Kurucularından Cengiz Aşkın ve Hakkı Yalçın, Demokrat Parti İl Başkanı Şakir Atıcı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Galip Ağaoğlu,  Deva Partisi İl Başkanı Sude Haydar Karadeniz beraber kesti.

Karamemiş “Çankırı'nın hak ettiği değeri görmesi, vatandaşlarımızın huzur ve refah içerisinde yaşayabilmeleri için çıktığımız bu yolda, el ele kol kola hep beraber kucaklaşarak devam ediyoruz... Pazar Pazar yeri yanındaki  Seçim Ofisi açılışında yanımızda bulunan, kıymetli dostlarımıza, Millet İttifakı yönetici ve üyelerine, aday ve aday adayı arkadaşlarıma, adaletsizliği ortadan kaldırmak için mücadele eden aziz kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 01:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
burhan 18
burhan 18 - 13 ay Önce

2.sıra olamadı destegin boşa gitmesin sayın orhan18

orhan 18
orhan 18 - 13 ay Önce

2. sıra adayı Bölükbaşı'na desteğimiz tam.

SIRADAKİ HABER