banner306
banner198

Kırkevlere utanç duvarını çektiler!

Kendilerine muhalif olan dükkanların önünü kapatalım derken, yanımızda bulunan caminin girişini de kapattılar.

Kırkevlere utanç duvarını çektiler!
banner145
MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın, şehir içinde yapılan yol ve kaldırım çalışmalarında çeşitli haksızlıklar yapıldığını belirterek, bazı vatandaşların dükkanlarının önüne duvar çekilerek işlerinin engellenmeye çalışıldığını, bazı vatandaşların dükkanlarının önüne de uygunsuz şekilde yeni yollar açıldığını kaydetti.

 

Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada şehir içinde yapılan yol ve kaldırım çalışmalarının Kırkevler Mahallesi'nde yaklaşık 7 yıldır devam ettiğini ve vatandaşların mağdur edildiğini kaydetti.

 

Çalışmalarda çeşitli aksaklıklar ve haksızlıklar olduğunu ifade eden Hakkı Yalçın, bazı vatandaşların dükkanlarının önüne duvar çekilerek işlerinin engellenmeye çalışıldığını, bazı vatandaşların dükkanlarının önüne de uygunsuz şekilde yeni yollar açıldığını kaydetti.

 

Yalçın, "Bizim ekmeğimizle oynamaya çalışıyorlar. Kimse kimsenin hakkına giremez. Rızkı veren Allah'tır. Bu yapılan haksızlıklara en iyi cevabı 30 Mart'ta seçmenlerimiz verecektir. Kendilerine muhalif olan dükkanların önünü kapatalım derken, yanımızda bulunan caminin girişini de kapattılar. Buraya çekilen bu duvar 21. yüzyılın utanç duvarıdır" ifadelerini kullandı.

 


Yalçın, bölgede bir hafta içerisinde 2 kez üst üste plan tadilatı yapıldığını sözlerine ekledi.

 

Seçim çalışmalarına yaklaşık 8 aydır devam ettiğini anlatan Hakkı Yalçın, 16 bin kişi ile bire bir temas kurduklarını ve halkın kendilerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını aktardı.

 

Seçimi kazanması halinde parti rozetini çıkararak, belediye başkanlığı rozetini takacağını ifade eden Yalçın, tüm Çankırı'yı kucaklayarak bir tutum sergileyeceklerini ve kenti daha iyi noktalara ulaştırmak için gayret edeceklerini vurguladı.



Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 03:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şabanözülü
Şabanözülü - 10 yıl Önce

çankırı seninle gurur duyuyor.hakkı bey...

SIRADAKİ HABER

banner304