banner198

Koç, Ben üzerime düşeni yaptım!

Yaklaşık iki ay süren AK Parti aday adaylığı süreci sona eriyor.

Koç, Ben üzerime düşeni yaptım!
banner145

 Yaklaşık iki ay süren AK Parti aday adaylığı süreci sona eriyor.


Temayül yoklaması, şehirde yapılan teknik anketlerden sonra, aday adaylarının mülakatı sonrası AK Parti Genel Merkezinde bir karar verilecek.

 

Süreç ile ilgili konuşan AK Parti Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Şevket Koç” Biz üzerimize düşen görevi yaklaşık  iki buçuk ay boyunca çalışmalar yaparak gerçekleştirdik.  Çankırı Ak Parti kurucular kurulunda olmama rağmen, yaklaşık on sene il yönetiminden ve ister istemez Ak Parti delegasyonundan uzak kaldım. Dolayısı ile bu süreçte daha çok çalışmam gerekiyordu. Gerek halkımızla iç içe gerekse yazılı ve görsel medya kanalları ile tüm halkımıza kendimizi ve projelerimizi en iyi şekilde sunmaya çalıştık. Bundan sonrası genel başkanımızın ve partimizin yetkili kurullarının ve elbette kaderin bileceği iştir.” dedi.

 

Parti kimi aday gösterirse göstersin, aynı hız ve cehd ile çalışacağını söyleyen Şevket Koç, şöyle devam etti ” Partim kimi aday gösterirse göstersin, aynı hız ve cehd ile çalışacağım. Benim diğer aday adayı arkadaşlara da tavsiyem bu yöndedir. Evet, bu süreçte bazı hoşa gitmeyen, karalama kampanyası niyetliler olabilir. El altından bazı varyasyonlar yapanlar olabilir. Benim de söyleyecek çok sözüm olmasına rağmen sadece partimizin Çankırı’da selameti için sükut etmeyi tercih ettim. Artık, partimizin yeniden kazanması için canla başla çalışmak vakti ve artık, suhuletle bekleme vaktidir.  ”

 

Şevket Koç “Eğer parti sizi aday göstermezse” sorusuna karşılık   ise ” İnşallah aday gösterileceğim, ama her durumda davamızın ve partimizin hizmetkarı olacağım. Bundan sonra bizim adımızı çalışkanlık ve dirayet adına çok duyacaksınız. ” açıklamasını yaptı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2013, 02:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER