banner198

Kumpasın yeni hedefi İGM Başkanı Ruhi Şeker

Çankırı'da beyefendi kişiliği ve nezaket anlayışı ile siyasete temiz bir soluk getiren İGM Başkanı Ruhi Şeker yeni bir kumpasın hedefi oldu.

 Kumpasın yeni hedefi İGM Başkanı Ruhi Şeker
banner145

Çankırı'da Milli Nizam Partisinden başlayarak siyasi hayatı Milli Görüş idealine hizmet etmekle geçen Şekerler ailesinin siyasetteki parlayan yıldızı, Çankırı AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı, dava adamı Ruhi Şeker kirli mihrakların  hedefi oldu.

Şekerler ailesini siyasette pasifize etmeye yönelik olduğu düşünülen sistemli bir şekilde yürütülen karalama kampanyasının son ayağında Ruhi Şeker, yürütülen savcılık soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 15 Temmuz hain FETÖ Darbesi gerçekleşseydi Çankırı'da alınacak ilk kişilerden birisi olan Şeker, FETÖ'nün 'F'si ile zerre ilintisi olmadığı gibi bütün yaşamı Siyonist ve onun yerli işbirlikçilerine karşı mücadele ile geçmişti. Henüz darbenin hangi yönde şekilleneceği belli olmadan bütün ailesi ve kardeşleri ile Çankırı meydanına gelen ve İtfaiyenin tepesine çıkıp darbeye meydan okuyan Şeker, darbe gecesi Çankırı'da ki halk harekatının öncü isimlerinden olmuştu.

Ruhi Şeker savcılıktan serbest bırakıldı


Siyasette FETÖ temizliği beklenirken temiz siyaseti ile bütün Çankırılıların gönlünde takdir toplayan Şeker'e leke düşürülmek istenmesi, aslında temiz siyasetin yok edilmesi ve devletimizin FETÖ ile yapılan mücadeledeki girişimlerinin toplum nazarında  itibar kaybetmesine de zemin oluşturuyor.

İnsan üstü bir gayret sergileyerek görevini layıkı ile yerine getiren Emniyet, Yargı mensupları  ve ayırım gözetmeyen anlayışı ile adaleti ile tanınan Başsavcı Sayın Hüsnü Aldemir'in özverili çalışmaları ile bu tezgahı kuran mihrakların bir an önce ortaya çıkartılması en büyük beklentimiz olacaktır. 

Ruhi Şeker ve arkadaşları Yogat Fetih Kutlaması 1974


Refah Partisi Kurşunlu Olağan İlçe Kongresi 1993


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2017, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER