banner198

Mehmet Kiraz'ın bu sözleri çok güldürür!

Çerkeş siyasetinin duayen isimi Mehmet Kiraz’ın ince esprisi ise gülüşmelere neden oldu.

banner145

Siyasi partilerin adeta abluka altına aldığı Çerkeş’te Çarşamba günü siyasilerin seçim arenasına dönüştü. Çerkeş siyasetinin duayen isimi Mehmet Kiraz’ın ince esprisi ise gülüşmelere neden oldu.


Aynı dakikalarda gerçekleşen toplantılarda Ak Parti Nihat Hatipoğlu ile salon toplantısı düzenledi. CHP Başkan Vekili Muharrem İnce ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin meydan mitingleri ile renkli bir seçim atmosferi yaşayan Çerkeşliler partilerin konuşmalarını dinleyebilmek için yapılan toplantılar arasında mekik dokudu.


Meydan mitinginin ardından vatandaşlarla çay sohbetine dalan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise Çerkeş adayı Mustafa Kiraz’ın sözleri orada bulunanları gülmekten kırdı geçirdi.


Çerkeş siyasetinin duayen isimleri arasında şimdiden yerini alan Mehmet Kiraz, Belediye Başkanlığı döneminde Çerkeşe bir çok yatırım geldiğini ancak kendisi başkanlığı kaybettikten sonra bu gelişmenin tersine döndüğü iddiasında bulundu. Bir vatandaşın fidanlığın kapatılmasından dert yanması üzerine lafa giren Kiraz, “İş Bankası, Halk Bankası, fidanlık kapandı hepsini açtım. Ben gelince bolluk oluyor. Ben gidince Çerkeş’te arılar dahi bal vermiyor” diye konuştu. Kiraz’ın bu sözleri sohbeti can kulağıyla dinleyenlerce gülüşmelere neden oldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 06:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bahattin
Bahattin - 10 yıl Önce

kirazın kazanması çerkeşin kazanması demek.

SIRADAKİ HABER