banner198

Mehmet Silahsız'dan sessiz sedasız adaylık başvurusu!

AK Parti’de aday adaylığı başvuruların son saatlerinde Çankırılı iş insanı Mehmet Silahsız sürpriz aday adalığı başvurusunda bulundu.

Mehmet Silahsız'dan sessiz sedasız adaylık başvurusu!
banner145

Çankırı kamuoyunun yakından tanıdığı başarılı iş insanı Mehmet Silahsız AK Parti’de aday adayı oldu. 

AK Parti’de aday adaylığı başvuruların son saatlerinde Çankırılı iş insanı Mehmet Silahsız sürpriz aday adalığı başvurusunda bulundu.

NEVi Mobilya markası ile Çankırı’ya katma değer kazandıran Mehmet Silahsız, AK Parti İl Başkanlığına aday adalığı başvurusunu gerçekleştiridi. Kamuoyuna duyurulmadan gerçekleştirilen başvuru duyanlarda büyük sürpriz etkisi oluşturdu.

Mehmet Silahsız Özgeçmişi -

1978 Çankırı Doğumluyum. Tüm eğitim hayatımı Çankırı da tamamladım. Vatani görevimi gerçekleştirmek üzere Diyarbakır’da yabancı dil ticaret ve kişisel gelişim eğitimleri almak üzere Almanya’da bulunduğum süreler dışında bütün hayatımı memleketime hizmet ederek geçirdim. Meslek Hayatıma küçük yaşlarda bölgemizde uzun yıllar kalitesiyle tanınan köklü 45 yıllık aile şirketimizin yönetiminde bulunarak başladım. Küçük sanayide olan imalat tesislerimizi Eldivan bölgesine taşıyarak modern üretim ve pazarlama teknikleri doğrultusunda üretim yapılan bir fabrika kurulmasına öncülük ettim. Ürünlerimizi yurtiçi ve yurtdışına pazarlayarak hem halkımıza istihdam hem de bölgemize maddi katma değer sağlamaya devam ediyorum.MOSDER ve MOYSAD Mobilya üreticileri derneklerinde aktif olarak sektörel gelişim için çalışmalarda bulunuyorum.

2006 yılında girdiğim inşaat sektöründe Çankırı’mıza modern ve estetik yapılar kazandırmaya ve kentimizin mimarisine katkıda bulunuyorum.

Halen Ağa mobilya İnşaat San Tic Ltd Şti ,Nevi Mobilya San Tic A.Ş. ‘ye ve Asil inşaat San Tic Ltd Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak İş hayatıma devam ediyorum. Yönetim kurulu başkanlığını yaptığım tüm şirketler nezdinde Çankırı’mızın yaklaşık 150 evladına iş imkanı sağlarken Nevi Mobilya Markası ile Ülkemizin yaklaşık 50 iline 250 bayiye üretimini yaptığımız ürünleri ‘’Çankırı’nın Mobilya Markası’’sloganı ile gönderimi sağlayarak ilimizin isminin daha geniş kitlelere duyulmasına vesile olmanın gururunu yaşıyorum. Ayrıca Yaklaşık 20 Ülke nezdinde yapılan ihracatlarımızla ilimizin ve Ülkemizin ihracat rakamlarının yükselmesine katkıda bulunuyorum. Yine mevcut firmalarımız vesilesiyle her yıl İstanbul da fuar merkezlerinde düzenlenen Uluslararası fuarlara katılarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye Çankırı’mızın ismini daha geniş kitlelere duyurmaya gayret ediyorum.

2014 Yerel Seçimlerinde Ak Partiden Çankırı Belediye Başkan Aday Adaylığı müracatında bulundum.

Evli ve üç çocuk babasıyım

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2023, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER