banner198

MHP Başkanından kes sesini tepkisi!

Mahmut Doğar, yaptığı yazılı açıklamada Dinç'in keyfi ve agresif uygulamalarının kendilerini üzdüğünü ve Başkan Dinç'in sözlerini seviyesiz olduğunu niteledi.

MHP Başkanından kes sesini tepkisi!
banner145

 Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in belediye meclis toplantısında MHP'li Meclis Üyesi Ahmet Köse'ye "kes sesini" diye çıkışmasına MHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar’dan tepki geldi.

 

Mahmut Doğar, yaptığı yazılı açıklamada Dinç'in keyfi ve agresif uygulamalarının kendilerini üzdüğünü ve Başkan Dinç'in sözlerini seviyesiz olduğunu niteledi.

 

Doğar, açıklamasın da şunları kaydetti:

 

"Sayın belediye Başkanının partimiz belediye meclis üyesi olan değerli insan sayın Ahmet Köse beyefendiye yapılan seviyesiz hakaretvari tutumunu şiddetle kınıyor ve reddediyoruz. Sayın Ahmet Köse beyefendi başkanlığını yaptığınız belediyede uzun yıllar şerefi ile ve layığı ile hizmet etmiş, tüm Çankırı esnafı ve halkımızın takdirini ve sevgisini kazanmış bir kişidir. Büyüğüne saygısı olmayan bir kişinin Çankırı Belediyesini yönetmesi ve tekrar yönetmeye talip olması utanç verici bir durumdur. Sayın belediye başkanı herhalde kendisini kendi partilerinin meclis grup toplantısında zannederek  böyle bir konuşma yapmış olsa gerek. Sayın belediye başkanının MHP belediye meclis üyeleri ile AKP belediye meclis üyelerini karıştırdığını düşünüyoruz. Sayın başkanın bu agresif ve nezaket dışı davranışından ötürü; önce meclis üyelerimizden sonrada partimizden özür dilemesini ve bir daha tekrar edilmemesini önemle bekliyoruz"

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 04:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304