banner198

MHP’de Kapdan görevi devraldı!

Kapdan, “Muhalefet etmeye değil iktidar olmaya yürümek istiyoruz,” diyerek yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesi önemli mesajlar verdi.

MHP’de Kapdan görevi devraldı!
banner145
MHP Çankırı 11. Olağan Genel Kurulu’nda İl başkanlığına seçilen gazeteci Çetin Kapdan görevi teslim aldı. Kapdan, “Muhalefet etmeye değil iktidar olmaya yürümek istiyoruz,” diyerek yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesi önemli mesajlar verdi.

 

 

İl başkanlığında düzenlenen görev teslim törenine MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı ve eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş katıldı.

 

 

Üç yıl boyuca sürdürdüğü görevini teslim eden eski İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, göreve seçilen yeni il başkanı Çetin Kapdan'a Türk Bayrağı, MHP Bayrağı ve Kuran - ı Kerim’i öperek teslim etti. Kapdan, öperek teslim aldığı emanetlere asla halel getirmeyeceğini açıkladı. Kapdan eski il başkanı Yusuf Naci Bayındır'a teşkilatları adına teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

MHP genel kurulunun bir demokrasi şöleni havasında geçtiğini hatırlatan Kapdan, kongrenin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

 

 

-Ülkücü Hareket'in omurgası Çankırı!-

Kapdan, " Kongremizin sonucu ne olursa olsun, tüm delegelerimizin ve en başta değerli adaylarımızın bizlere oy verdiğine, el ve gönül birliğiyle MHP İl Yönetimine bizleri layık gördüğüne inanıyoruz. Bu inançla çıktığımız yolda herkesin ve her kesimin desteğini alarak muhalefet etmeye değil iktidar olmaya yürümek istiyoruz. Dost ve düşman herkesin ve her kesimin de yolumuzu aydınlatacak ışığın MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin rehberliği olacağını bilmesini diliyoruz.  Bizler tüm teşkilatlarımız ve İl Yönetimimizle Sayın Genel Başkanımıza yol arkadaşı olarak, onun ifadesiyle "Ülkücü Hareket'in omurgası Çankırı'da" Milliyetçi Hareket'i yeniden iktidar yapmak istiyoruz. Aksi her durum yolumuzu ve hedefimizi inkar, aksi her iddia, mücadele azmimize atılmış kapkara bir iftira olarak kalacaktır" dedi.

 

 

Kapdan, ülkenin sürüklendiği kaos ortamında herkesi MHP çatısı altında toplanmaya, tüm ülkücüleri de kendilerine el ve omuz vermeye davet etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 06:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER