banner198

Muhtarlar başkan vekillerini seçti!

Muhtarlar başkan vekillerini seçti!

Muhtarlar başkan vekillerini seçti!
banner145
 Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Olağanüstü Genel Kurul Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği’nin Olağanüstü Genel Kurul Meclis Toplantısı Valilik Birlik Toplantı Salonu’nda düzenlendi.


Düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Özcan, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Merkez İl Genel Meclis Üyeleri ile Merkez Köy Muhtarları katıldı.


Vali Özcan yaptığı açılış konuşmasında “Hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle yeni seçilen Muhtarlarımıza ve İl Genel Meclisi Üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum.


Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’nda görev alan arkadaşları, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan’ı yaptıkları çalışmalardan ötürü tebrik ediyorum. Fevkalade güzel çalışmalar yapıldı. Ben de İl Valisi olarak zaman zaman sizlerle birlikte olmak istiyorum. Yerel yöneticilerin yer aldığı toplantıları seviyorum. Merkezi idarenin taşradaki bir uzantısı olarak sizlere destek veriyorum.” diye konuştu.


Daha sonra Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan 5355 Sayılı Kanun’un 10 maddesi ve Birlik Tüzüğünün 10. maddesi gereğince 2 yıl görev yapmak üzere meclis üyeleri arasından meclis birinci ve ikinci başkan vekili ile iki adet katip üyelerin seçilmesini onaya sundu.


Yapılan seçimlerin sonucunda MHP İL Genel Meclis Üyesi Hidayet Çelik ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ömer Faruk Kaytez 1. ve 2. Başkanvekili seçildiler.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER