banner198

Mustafa Destici Abiler ablalar üzerinden Erdoğan'a yüklendi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "2011 seçimlerinde bu abla ve abiler bire bir ev ev, hane hane senin için oy toplarken bunlar Türkiye'nin en iyi ablaları ve abileriydi. Şimdi farklı davranınca en kötü ablaları ve abileri oldu" dedi.

Mustafa Destici Abiler ablalar üzerinden Erdoğan'a yüklendi!
banner145
"2011 seçimlerinde bu abla ve abiler bire bir ev ev, hane hane senin için oy toplarken bunlar Türkiye'nin en iyi ablaları ve abileriydi. Şimdi farklı davranınca en kötü ablaları ve abileri oldu" dedi.


BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 30 Mart Mahalli İdareler seçimleri kapsamında Orta, Çerkeş,
 Atkaracalar, Çardaklı, Kurşunlu, Korgun ve Çankırı'da partililer ve vatandaşlarla buluştu. Orta'da bütün parti belediye başkan adaylarının karşıladığı Destici bu nazik davranıştan dolayı bütün siyasi parti adaylarına teşekkür ett.

Destici, partisinin Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde düzenlediği mitingte yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 30 Mart'ta yapılacak seçimlerine yoğun tempoda çalıştıklarını ifade ederek, bu seçimlerde büyük başarılar almak istediklerini anlattı.

Foto galeriye git

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası Türkiye’nin çatışma ortamı içerisine girdiğini ifade eden Destici, "Bu süreçte sayın başbakan kendi kafasında bir paralel örgüt üretti. Her gün paralel devlet, paralel devlet diye konuşuyor. Başka bir şey demiyor. Aşsızlıkla, işsizlikle ilgili bir şey söylemiyor, Kırım ile ilgili, Suriye ile ilgili bir şey söylemiyor, terör ve PKK ile ilgili bir şey söylemiyor. Varsa yoksa kendi oluşturduğu ve milletide  inandırmaya çalıştığı parelel örgütü hedef olarak yapmış ve milleti kamplaştırarak, milleti bölerek bir oy devşirmesi yapıyor. Her seçimde bunu yapıyor, bir bakıyorsunuz karşına CHP'yi koyuyor bir seçimde MHP'yi karşısına koyuyor her seçimde bir izahi düşman oluşturuyor ve savaşıyor. Neticede milleti ayrIştırıyor ve milleti kamplaştırıyor ve büyük bir oy devşirme kampanyasıyla aynı düşüncelerle seçim meydanlarında herkesi sürüklemeye çalışıyor ama bizim BBP olarak bir farkımız var. Biz, kim milleti bölmeye, milleti kandırmaya, milleti kamplaştırmaya ve oradan oy devşirmeye çalışırsa çalışsın biz onlara inat bu ülkeyi böldürmeyeceğiz, ayrıştırmayacağız birlik ve beraberliği sağlayıp, doğrularda birlikte olacağız diyeceğiz" diye konuştu.



Destici, şunları kaydetti:


"Şimdi sayın başbakan ablaları ve abileri almış hedefine. Çok değil 2011 seçimlerinde bu abla ve abiler bire bir ev ev, hane hane senin için oy toplarken bunlar Türkiye'nin en iyi ablaları ve abileriydi. Şimdi farklı davranınca en kötü ablaları ve abileri oldu. Bu millet sana inanacak mı sanıyorsun onlar dün neyse bugünde aynılar. Sen önce kendine bakacaksın ona göre bir karar vereceksin. Sayın Çerkeşliler kuzeyde Kırımlı kardeşlerimiz Rus tehlikesiyle karşı karşıya, milyonlarcası Sovyetler döneminde katledilip, şehit edildi, sürüldü. Çoğunluğu da vatanlarını terk etmek zorunda kaldı ve yerlerine Ruslar yerleştirildi ve şuanda Ruslar Kırımda çoğunluktalar ve Rusya ne diyor orada benim soydaşlarım var gerekirse oraları işgal ederim diyor.  Ben buradan sesleniyorum: sayın başbakan bırak paralel devleti, bırak ablaları, bırak abileri bırak onların inlerine girmeyi bahsetmeyi bırakta dön Rusyaya, dön Putin'e de ki orada Ruslar varsa orası bir Türk yurdudur, Tatar yurdudur Kırım. Sen yanlış bir adım atarsan karşısında Türkiye'yi bulursun. Biz de iki doğru adım atmaktan geri durmayız de seni gündemin bu olsun sayın başbakan. Bırak CHP'yi, bırak abları, bırak abileri, bırak şu paralel devletide şu seçimden sonra özerklik ilan edeceğiz diyen PKK'nın siyasetçilerine eş başkanlarına dön, de ki  sen hangi özerklikten bahsediyorsun, hayallerinizi zindan ederiz. Bu vatanın bir karış toprağını değil, bir çakıl taşını da size vermeyiz de. Sen bunu söyle millet senden bunu bekliyor. Millet senden Türkiye'yi terör belasından kurtarmayı bekliyor."

Foto galeriye git
Büyük Birlik Partisi olarak her zaman doğrunun yanında olduklarını ifade eden Destici, yapılan hizmetlerin kendileri için değil millete faydası olup olmadığını sorguladıklarına değindi. 


Yerel seçimlerin, partisi ve Türkiye için çok önemli olduğunu belirten Destici, "Önümüzdeki yerel seçimleri bir genel seçim havasına çevirmek isteyen siyasi partiler ve siyasi anlayışlar var. Her şeyi yerli yerinde yapmak gerekir" diye konuştu.


"Belediyeler iktidar partisinde olmazsa hizmet gelmez" şeklinde bir anlayışın Türkiye'de yerleştirilmeye çalışıldığını savunan Destici, "Bu, tamamen büyük bir yalandır, büyük bir palavradır çünkü yerel yönetimlerde at binenin, kılıç kuşanandır. Kim işinin ehliyse, kim iyi yaparsa o başarılı olur" dedi.

Foto galeriye git

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 04:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER