banner198

Mustafa Sarıgül Çankırı’da Kılıçdaroğlu için destek turunda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül CHP İl Başkanlığını ziyarete ederek Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

Mustafa Sarıgül Çankırı’da Kılıçdaroğlu için destek turunda
banner145

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül CHP İl Başkanlığını ziyarete ederek Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

CHP 38. Genel Kongresinde Genel Başkanlığa yeniden aday olan Kemal Kılıçdaroğlu için üst kurul delegelerinden destek isteyen CHP’li Mustafa Sarıgül, CHP İL Başkanı Ahmet Şükrü Kanat ve Merkez İlçe Başkanı Salim Aydınlı ile bir araya geldi.  

Sarıgül burada yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin Güvencesi CHP, CHP’nin güvencesi örgütüdür.” dedi.

CHP Olağan Kongre sürecine değinen Sarıgül, “ Bu kurultay çok önemlidir. Partiyi bir kargaşadan korumamız lazım. CHP örgütleri ve kurultay delegeleri olarak çok büyük sorumluluk üstlendiniz. Türkiye’nin güvencesi CHP, CHP’nin güvencesi de sizsiniz. 100 yıllık CHP tarihinin 50 yılında yer almış bir arkadaşınızım. Örgütün anlamını örgütçülüğün önemini çok iyi biliyorum. Bir parti, örgütü kadar güçlüdür. Örgüt güçlüyse parti güçlüdür. Ülkenin her köşesinde partinin yükünü taşıyan örgütlerdir. Çoluğunun çocuğunun rızkını, ailesine ayıracağı zamanı partisine harcarlar.  Hiç kimse örgütün otoritesini, gücünü sarsamaz.  Kimse örgütü yok sayamaz. Milletvekilleri, belediye başkanları örgütün üzerinde değildir.  Hiç kimsenin örgüt sayesinde oturduğu koltuğu kullanarak örgütü yönetme hakkı yoktur.” şeklinde konuştu.

CHP’ye ve Kılıçdaroğlu’na ihtiyacımız var -

Açıklamalarını sürdüren Sarıgül, “CHP’ne ve genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na her zamankinden çok ihtiyacımız var. Sayın Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde gereken değişiklikleri yaparak, yenileşerek partimizi güvenli limana götürmemiz lazım. Şimdi CHP’ne ve Sayın Kılıçdaroğlu’na sahip çıkma zamanıdır. CHP’ye sahip çıkmak, Türkiye’ye sahip çıkmaktır.” diye konuştu.

Hepimiz CHP’den yanayız -

Sarıgül, “Biz CHP’liyiz, parti içerisinde yarışırız. Yarış biter beraber çalışırız. CHP, kişilerin partisi değildir. CHP, hepimizin partisidir. Hepimiz CHP’den yanayız. Hepimiz Türkiye’den yanayız.  Hepimiz Cumhuriyet’ten yanayız.” açıklamasında bulunarak sözlerini tamamladı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, 22:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER