banner198

Nerede oy kullanacağım? Tıkla Öğren

YSK nerede oy kullanacağınızı öğrenmek için tıklayın.

Nerede oy kullanacağım? Tıkla Öğren
banner145
 10 Ağustos 2014'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçmenlerin oy sandıkları belli oldu. Nerede oy kullanacağım sorusunun cevabını arayanlar bilgilerini aşağıdaki linkten öğrenebilir. 


YSK NEREDE OY KULLANACAĞIM

Türkiye'de ilk kez halkın kendi oylarıyla seçeceği Cumhurbaşkanlığı seçimleri için nefesler tutuldu ve seçimin gerçekleşeceği o gün merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde nerede oy kullanacağınızı öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayın.

NEREDE OY KULLANACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Seçmen bilgi kartları eline ulaşmayan vatandaşlar, oy kullanacakları okulları ve sandıkları öğrendikten sonra üzerinde TC kimlik numarası olan kimlikleriyle oylarını kullanabilecek.

Oy verme günü; 

Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını taşıyan; nüfus cüzdanı, resmî daireler veya iktisadi devlet teşekküllerince verilen soğuk damgalı kimlik kartı, pasaport, evlenme cüzdanı, askerlik belgesi, avukat kimliği, sürücü belgesi gibi, kimliğinizi tereddütsüz olarak ortaya koyan resimli ve resmî nitelikteki belgelerden birinin yanınızda bulundurulması gerekiyor.

Belediyeler ile köy veya mahalle muhtarlarınca düzenlenip onaylanan kimlik belgeleri kimliğin tespitinde geçerli kabul edilmeyecek.

Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını taşımayan kimlik belgelerine itibar edilmeyecek.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 01:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER