banner198

Ramiz Ongun: AK Parti sıfırı tüketti!

DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Ramiz Ongun, “Bu kadar kirli işlere gömülmüş bir partinin 24 saat iktidarda kalmaması lazım.“ dedi.

banner145

DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Ramiz Ongun, “Bu kadar kirli işlere gömülmüş bir partinin 24 saat iktidarda kalmaması lazım.“ dedi.

DEVA Partisi Eğitim politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, Genel Başkan Başdanışmanı Ramiz Ongun, Genel Merkez Kurucu Üyesi Gül Didem Pekuz ve Bölge Koordinatörü Kadriye Esra Aygün Çankırı’da ziyaretlerde bulundu.

DEVA Partisi İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen heyet burada kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

AK Parti’nin sıfırı tüketmiş bir durumda olduğu iddiasında bulunan Genel Başkan Başdanışmanı Ramiz Ongun, “Birçok yerde hala şöyle bir tartışma var. Türkiye’nin jeopolitik konumu, stratejik menfaatlerinden ödün vererek bu parti iktidar da kalıyor. Bu kadar kirli işlere gömülmüş bir partinin 24 saat iktidarda kalmaması lazım. Bu yorum halk arasında da yaygın, belli çevrelerde de yaygın. Sekiz yıl Almanya’da kaldım. Bir Türk devlet adamının aleyhinde fıkra, karikatür duymadım. En azından Almanlar’da böyle. Şimdi her gazetenin her televizyonun köşesinde bir fıkra var. Fıkraların konusu hırsızlık, yolsuzluk. 3Y ile mücadele edecekmişte, bu bir insan AK Parti adına bir sözcüde söyleyemez, siyasette söyleyemez. Bu kadar batmış bir durumda, sıfırı da tüketmiş durumda. Söyledikleri sözlerin hiçbir değeri olmuyor. Sağdan soldan destekle ayakta kalmaya çalışıyor.” şeklinde konuştu.

DEVA kadrolarının 81 ilde sahada olduğunu vurgulayan Eğitim politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, Telafi eğitiminin nasıl olması gerektiği konusunda da 19 madde yayımladıklarına dikkat çekti.

Ergen,"Telafi eğitiminin, yaz okulu gibi değil, neslin kayıp nesil olmaktan çıkartılması ve kazanç nesil haline getirilmesi için eğitim sisteminde artık önümüze bakmamız, tamamen baştan aşağı yenilememiz için fırsat olması gerektiğini söylüyoruz. Telafi Bilim Kurulu kurulsun istedik. Telafi eğitimi için bütçe hazırlanmasını istedik. Önemli olan çocukların, öğrencilerin eğitim döngüsünden kopmamasını sağlamak. Bu süre maalesef dezavantajlı kesim için daha zor geçti. Biz bunun daha da zorlaşmaması için telafi eğitim sistemiyle ilgili öneride bulunduk." dedi.

Deva heyeti, Basın açıklamasının ardından kentteki bazı sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2021, 15:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ümit Gürgan
Ümit Gürgan - 2 yıl Önce

Akp sıfırı tüketmiş miş yahu siz sıfır bile olamazsınız sağdaki sıfır çok değerlidir ama siz soldaki sıfır hiçbir şey ifade etmez sadece değer kaybettirir

SIRADAKİ HABER