banner198

Ruhi Şeker İGM Başkanlığına yeniden seçildi!

Ruhi Şeker İGM Başkanlığına yeniden seçildi.

banner145

Ruhi Şeker İGM Başkanlığına yeniden seçildi.

 

Çankırı İl Genel Meclis Başkanlığı 2. Dönem Başkanlık seçimleri İGM Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda İGM Başkanı Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Ruhi Şeker 17 oyla yeniden başkan seçildi. 27 kişinin hazır bulunduğu oturumda 25 üye oy kullandı. Ak Parti adayı Ruhi Şeker 17 oy, MHP adayı Igaz İl Genel Meclis üyesi Ali Gökçe 6 oy alırken 2 oy boş çıktı. İki üyede oy kullanmadı.

   -Haberin galerisine tıkla-


Oylama sonucu meclise teşekkür konuşmasında bulunan  Şeker," İl Genel meclisimizin ikinci döneminde yapılan seçimlerde şahsımı tercih ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Meclis çalışmalarımızın ikinci döneminin vatanımıza, milletimize ve Çankırı’mıza hayırlar getirmesini diliyorum. Değerli arkadaşlar her ne kadar bizim elimizde bir şey varmış gibi gözükse de sonuçta biz Allah’ın yazmış olduğu senaryoyu oynuyoruz. Bunlar bizim elimizde olmayan, kader çizgisinde olan şeyler. Bize bırakılan şeyler iman ve amel noktasında olan şeylerdir. Ben buradan diğer aday olan arkadaşlarıma anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum. " dedi.

   -Haberin galerisine tıkla-

 

İGM Başkanın seçiminin tamamlanmasının ardından 1. Başkan vekili seçimi oylamasına geçildi. Ak parti grubu tarafından aday gösterilen Alaaddin Demir 15 oy, Alaaddin Kahyaoğlu 1 oy alırken 9 oyda boş çıktı.Yine 2 üye oy kullanmadı.

 


İGM 2. Başkan Vekili seçiminde AKP grubu adına Bekir Kale aday gösterildi. Oylama sonucunda sandıktan Kale 16 oy alırken 7 oy boş çıktı. Dört üye oy kullanmadı.

 

Daha sonra 2 Asil katip üye seçimine geçildi. AK Parti Grubu adına Ahmet Çelik ve Ahmet Kaşkaya MHP grubu adına Ali Gündüz ve Hidayet Çelik aday gösterildi. Yapılan oylama sonucunda Ak Parti Adayları 17 MHP adayları 6 oy aldı. Bir oy boş çıkarken 3 üye oy kullanmadı.


   -Haberin galerisine tıkla-


Yapılan oylama sonucunda Ruhi Şeker tebrikleri kabul etti. AK Parti Grup Başkanı Abdlukadir Şimşek ve MHP grup Başkanı Tevfik Rüştü Özgür birlikte poz verdi. Özgür Şeker'in ilk döneminde demokratik bir şekilde yürttüğü görevinden memnun olduklarını ikinci dönemindede aynı şekilde hizmete devam etmesini dilediklerini ifade ederek başarılar diledi.

 

-AK Parti grubu fire verdi-

Öte yandan 27 üyeli mecliste 21 üyesi bulunan AK Partide grup  kararı ile aday gösterilen Şeker'e 17 oy çıktı. Altı üyesi bulunan MHP fire vermezken AK Parti grubunda 2 üye boş oy, 2 üyede oy kullanmadı. Kurşunlu İGM üyesi Dursun Çimen'in oy kullanma işlemi öncesinde dışarıya çıkması dikkat çekti. Çimen'in nerede olduğu sorulması üzerine bir üye lavaboya çıktığını söyledi. Çimen oturum sonuna kadar hiç bir oylamaya katılmadı.

   -Haberin galerisine tıkla-









Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 00:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Satılmış ÇATALTEPE
Satılmış ÇATALTEPE - 8 yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun başarılarınızın devamını dilerim.

Recep Tatlıpınar
Recep Tatlıpınar - 8 yıl Önce

Allah hayırlara vesile eylesin.

sıkıntı
sıkıntı - 8 yıl Önce

ak parti de ruhi şeker konusunda sıkıntımı var ki fire verildi.?

SIRADAKİ HABER