banner198

Saadet Partisi Çankırı İl Teşkilatı kongreye gidiyor!

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Mustafa Ünver, olağan genel kurula gideceklerine dair basın bildirisi yayınlayarak

Saadet Partisi Çankırı İl Teşkilatı kongreye gidiyor!
banner145

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Mustafa Ünver, olağan genel kurula gideceklerine dair basın bildirisi yayınlayarak, “Mevzuat gereği Saadet Partimizin Çankırı 7. Olağan İl Kongresini 19 Eylül 2021 Pazar günü gerçekleştirmiş olacağız. Kongremizin ülkemiz ve geleceğimiz açısından hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimizden temenniye niyaz ederiz.” dedi.

Rüzgâra, konjonktüre, makama, mevkiye göre yön değiştirmedik -

Ünver, inançla, kararlılıkla ve heyecanla siyaset yaptıklarını belirterek, “Köklerini parlak ve temiz mazimizden alan Milli Görüş siyasetinin 1969 yılında başlayan bu ulvi yolculuğunda, yarım asırdan fazla bir zaman geride kaldı. Biz, temel ilkelerimizden sapmadan, inançla, kararlılıkla ve heyecanla bu yolculuğu sürdürüyoruz. Biz 50 yıldır; hak diyoruz, adalet diyoruz, üretim diyoruz, kalkınma diyoruz, şahsiyetli dış politika diyoruz, önce ahlak ve maneviyat diyoruz, düşmanlaştırma ve ötekileştirme değil,  kardeşlik ve kucaklaşma diyoruz. Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya diyoruz. 50 yıldır bu çizgimizden taviz vermedik, yolumuzdan dönmedik. Rüzgâra, konjonktüre, makama, mevkiye göre yön değiştirmedik. Bugün de aynı anlayış ve heyecanla yürümeye, siyaset yapmaya devam ediyoruz. Çünkü bu ülkenin, insanlığın Saadet Partisi’ne ihtiyacı var, bunu biliyoruz, bu sorumlulukla hareket ediyoruz.”dedi.

19 Eylül 2021 pazar günü kongremizi yapacağız -

Çankırı Saadet İl Başkanı ÜNVER, sözlerine devamla şöyle dedi:

“Saadet Partisi Çankırı İl Başkanlığı 19 Eylül 2021 Pazar günü, il kongresini gerçekleştirecek. Salgın nedeniyle ertelenen kongremizi, inşallah bu hafta sonu saat 11.00’de Sefer Ahmedoğlu Eğitim Salonumuzda pandemi kurallarına uygun olarak yapacağız. Yapacağımız kongremize salgın nedeniyle misafir katılımcı kabul edemeyeceğimiz için üzgünüz.

Yeni dönemde Türkiye genelinde olduğu gibi Çankırı’da da siyasetin parlayan yıldızı, Saadet Partisi olacaktır. Problemleri gündeme taşımaya, halkımızın sesi olmaya devam edecektir. Hep birlikte sosyal barışın, hak ve huzurun hakim olduğu Yaşanabilir bir Çankırı için siyaset yapacağız. Kuru bir muhalefet yapmayacağız, problemleri ortaya koyarken, eleştirilerimizi sıralarken, çözümlerimizi de sunacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2021, 14:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk KARATATAR
Faruk KARATATAR - 3 yıl Önce

Yüce Rabbimizden hayırlara vesile olmasını temenni ve niyaz ederiz.

SIRADAKİ HABER

banner304