banner198

Saadetli Ömer Uzun'un ehil aday çıkışı!

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer, “Rüşvet almayan, Allah’tan korkan ehil adayları tercih edin” dedi.

Saadetli Ömer Uzun'un ehil aday çıkışı!
banner145

Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer, “Rüşvet almayan, Allah’tan korkan ehil adayları tercih edin” dedi.

Saadet İl Başkan Uzun, yerel seçimlerin yaklaşması nedeniyle yapmış olduğu basın bildirisinde, verilecek oyların her birinin emanet olduğunu, bu emanetlerin liyakat sahibi ehil kimselere verilmesi gerektiğini ifade etti.

Seçmenlere seslenen Uzun, Allah’dan korkup “Rüşvet alan da veren de mel’undur” hadisi şerifin gereğince her kuruşun hakkını Allah cc benden sorar inancını taşıyan ve ‘çare var’ diyen adayları tercih etmek gerektiğine vurgu yaptı.

Uzun açıklamasının devamın şunları kaydetti:

“Ülkemizin her tarafında olduğu gibi Çankırı’mızda da yerel seçimler için start verildi. Şu anda sadece merak var. Kırbaçlayan konular, bildik sorular var. Kim ya da kimler aday olacak?  Flaş isimler vs. Hemen her seçimde görmeye alıştığımız propaganda stratejileriyle üretilmiş gündemle, gizli telkinlerle, tekrarlarla, sloganlarla, ezberle donatılmış seçim süreçleri aslında tasarlanmış süreçlerdir. Hiç bir zaman seçmenin kendi aklıyla, kendi özgür iradesiyle, kendi kararlarıyla, kendi hissiyle sandığa gitmesine müsaade edilmez. Özgür iradesiyle oy verdiğini, kendi aklıyla tercihte bulunduğunu sanır. Özgür iradenin birilerince ele geçirilişi ve seçmen aklının yönetimi perdelenerek sandığa marş marş komutunun verildiği bir dayatmaya dönüşür. Biz buna müsaade etmemeliyiz. Biz olarak, kendimiz olarak, kalbimiz titreyerek her türlü şarta teslim olan değil, şartları teslim alan bir inançla, imanla, aşk ve heyecan içinde bir duruşa sahip olmalıyız.

Gelinen süreçte belediyelerde şimdiye kadar ne olup bittiğini, karanlık buhranlı bir dönemden geçtiğimizi bilelim.  İnsanımıza umut olacak, cesaretle Allah için adım atacak, Allah’tan korkup rüşvet, torpil, kibir, adam kayırma, israf ve yolsuzluklara asla tevessül etmeyen, harama helale riayet eden, “RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL’UNDUR” hadisi şerifin gereğince her kuruşun hesabını Allah benden sorar inancını taşıyan adayları tercih etmek zorunda olduğumuzu da bilelim. Emaneti ehline veren, halkı korkutan değil, bütün sorunlara çare üreten bir yönetim anlayışı, beceri ve yetenek öncelikli iradeye sahip, her türlü olumsuzluğa karşı çaresiz değilsiniz. Çare var diyecek bir yönetim anlayışına şiddetle ihtiyacımız var.

Vicdanen felanın feşmakanın hatırına, ehliyetsiz ve yolsuz insanlara hangi vicdanla hangi akılla makamları teslim edeceğiz.Birilerinin hatırına bu şehrin en yüksek makamlarını belediye başkanlıkları meclis üyeleri ile il genel meclisi üyelerini layık olmadıkları halde oylarımızla iş başına getirirsek, talanların, yolsuzlukların ve adaletsizliğin hesabını kim verecek ?

Yemin olsun ki oylarıyla destekleyenler verecektir.

Yani hırsız ve talancı belediye başkanına, meclis üyelerine, il genel meclis üyelerine kim oy vermişse, hırsızlığa yardımcı olmuş ve onaylamış olarak, mahşerde hesap verecektir. Bu uyarımız Allah içindir.

Şimdi ‘oy’unun vebalini anladın mı güzel kardeşim?. Birilerinin hatırına hem ilimizin, hem ilçemizin, hem beldemizin geleceğini yani kendi geleceğimizi ateşe atmayalım. Bu manada Milli Görüş'ün herkese, her yere eşit, milletin parasını çarçur etmeden, gerek altyapı ve gerekse üstyapı hizmetlerini yapacak olan adil belediyecilik anlayışı içerisinde Çankırı başta olmak üzere tüm ilçelerde, beldelerde, inançlı, ehliyet, liyakat sahibi kadrolarla Saadet Partisi olarak huzurunuza çıkacağımızı belirtiyor, seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan diliyorum.”dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER