banner306
banner198

Şahin, Çözüm Süreci için sahalara iniyor

TBMM Toplumsal Barış Yollarının Araştırılması ve Çözüm Sürecinin Değerlendirilmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, 5-8 Kasım tarihleri arasında doğu ve batıda belirlediği bazı illerde temaslarda bulunmak için Çankırı Milletvekili İdris Şahin de görevlendirdi.

Şahin, Çözüm Süreci için sahalara iniyor
banner145
TBMM Toplumsal Barış Yollarının Araştırılması ve Çözüm Sürecinin Değerlendirilmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, 5-8 Kasım tarihleri arasında doğu ve batıda belirlediği bazı illerde temaslarda bulunmak için  Çankırı Milletvekili İdris Şahin de görevlendirdi.


Komisyon Başkanvekili, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, komisyon olarak doğuda ve batıda belirledikleri bazı illerde temaslarda bulunacaklarını ve görüşmeler yapacaklarını söyledi.

Hakkari, Şırnak ve Van'a gidecek heyetin başkanlığını Komisyon Başkanı, AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı yapacak. Heyette, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci ve BDP'li Zenderlioğlu yer alacak.

Gök'ün başkanlığını yaptığı Eskişehir, Bursa, İzmit ve Sakarya heyetinde ise AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün bulunacak. Heyete, komisyon dışından BDP Mardin Milletvekili Erol Dora da eşlik edecek.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2013, 01:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan
Hakan - 10 yıl Önce

neyi çözecekler?

SIRADAKİ HABER

banner304