banner306
banner198

Şahin dobra dobra konuştu!

Çankırı Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkan Vekili İdris Şahin, “Çankırı sanayi yatırımları açısından en güzel günlerini yaşıyor!” dedi.

Şahin dobra dobra konuştu!
banner145

Çankırı Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkan Vekili İdris Şahin, “Çankırı sanayi yatırımları açısından en güzel günlerini yaşıyor!” dedi.

 

 

Çankırı’da günübirlik ziyaretlerde bulunan İdris Şahin, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma derneğini ziyaret etti. Başkan Yüksel Teke ve şehit aileleri tarafından karşılanan Şahin,  çözüm süreci hakkında bilgi verdi.

 

Ak Parti’de yasa hazırlıklarına katılan ekip içerisinde yer aldığını ifade eden Şahin, “Yasa maddelerini hazırlama noktasında işin mutfak kısmında yer alıyorum. Sizlerinde yasalarda düzenlenmesini istediğiniz konular olduğunda 18 yıldır aynı cep telefonu numarasını kullanıyorum. İstediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz. Eğer telefonu o an için açamazsam da mutlaka cevapsız çağırılara dönerim. Kimse ‘ben İdris Şahin’e ulaşamıyorum’ diyemez. Ben bu toprağın çocuğuyum ve siyaset yaparsam da Çankırı’da yaparım !” dedi.

Şahin, “Çankırı Milletvekili olarak yereldeki yöneticilere yanlış bulduğumuz noktada uyarılarda bulunuyorum, Uluyazı yapılamadan önce Rektör beyi Kampüsün buraya yapılmaması hususunda uyardığımda bazıları bana cephe alarak Rektöre neden böyle yapıyorsun diye sormuşlardı, bugün gezerken ise esnaf bana ‘Öğrenci Çankırı’ya inmiyor, Çankırı’dan alışveriş yapmıyor’ diyerek sıkıntısını iletti. Bazen kararlarda hatalar olabiliyor.” dedi.

 

Şahin aynı şekilde Yunus Avm’nin eski Çarşamba Pazarı alanına yapılmasına karşı çıktığını ifade etti.  Şahin, “Terminalin yerine yapalım dedim yol üzerinden geçenler yol üzerinde durup alışveriş yapsınlar diye. Şimdi şehrin göbeğine binaların arasına yapıldı şehir merkezine girmeyince kimse alışveriş merkezini göremiyor.” dedi.

 

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke ise “Sizleri aramızda görmekten her zaman hoşnut oluyoruz. 2002 yılından beri Ak Parti hükümetinin Şehit ve Gazi Ailelere hak ettiği verdiği değere teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz üzere ateş düştüğü yeri yakıyor yapılan düzenlemeler, yasalar ile şehit ve gazi ailelerinin yüreğini bir nebzede olsa rahatlatmaya yetiyor. Biz sizi meclise bir dönemliğine yollamadık, inşallah uzun yıllar sizi o çatı altında göreceğiz.” dedi.

 

Şahin daha sonra Çankırı Özürlüler Derneğini ziyaret etti. Dernek başkanı Selami Deveci ve dernek yeleri tarafından karşılana Şahin’i karşılayanlar arasında halter bilek güreşi ve okçuluk’da derece yapan sporcularda hazır bulundu.

 

Çankırı sanayi yatırımları açısından en güzel günlerini yaşıyor!

Akşam saatlerinde Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Şahin, Oda Başkanı Hayrettin Çelikten ve Meclis Başkanı Cafer Özkan tarafından kapıda karşılandı.

 

ÇATSO meclis toplantısına katılan Şahin, Çankırı sanayi yatırımları açısından en güzel günlerini yaşadığını anlattı.

 

Farklı iş kolları ve farklı nitelikteki işletmelerin istihdam noktasında Çankırı sanayisinin gelişimine önemli katkılar sağladığının altını çizen Şahin, “  Çankırı sanayisinin geriye doğru 20 yılına baktığımızda 10 senedeki ihracat rakamları ile şuanda nerede olduğumuzu daha iyi görebiliyoruz” dedi.

 

Ak Parti İl Başkanı olduğu 2010 yılında Mustafa Erişen’in önerisi ile Çankırı çıkışına bir organize sanayi bölgesi kurulması çalışmalarını ÇATSO ile başlattıklarını hatırlatan Şahin, “Hiç unutmuyorum yağmur yağıyordu ve o gün çamurun, çökeleğin içerisinde ballıca mevkiinde sanayi bölgesi için yer bakmıştık. O gün ki niyetle çıkılan bu yolda milletvekili seçildikten sonra odanın önerisi ile alanı 2. geçite kadar uzatalım istedik. Sonrasında yeni gelişmeler ve bölgenin kuş cenneti olarak ilan edilmesi üzerine kaldı. Yer konusunda farklı öneriler sunulması gayet normaldir. Bugün Sanayi bölgesi olarak belirlediğimiz Yakınkent OSB Çankırı’da mutluluk verici bir şekilde yükseliyor. “dedi.

 

Türkiye’de ki ekonomik gelişmelere değinen Şahin, 6-7 Ekim olaylarının büyük bir başkaldırı olduğunu ancak buna rağmen ekonomide herhangi bir dalgalanma yaşanmamasını ülkeye duyulan güvenden kaynaklandığını belirtti.

 

Sanayicilere seslenen Şahin, “Türkiye de uzun vadede siyasi kriz yaşanacağını düşünmüyorum. Sağlıklı yatırımlar yapmaya devam etmenizi diliyorum” dedi.

 

Sanayicileri sıkıntılarını not eden Şahin, Ak Parti Genel Merkezi tarafından Afyon’da düzenlenen kampa katılmak için gece saatlerinde Çankırı’dan ayrıldı.




Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 05:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÇANKIRI ENGELLİLER DERNEĞİ
ÇANKIRI ENGELLİLER DERNEĞİ - 9 yıl Önce

derneği̇mi̇zi̇ zi̇yarete gelen çankiri mi̇lletveki̇li̇mi̇z sayin i̇rfan di̇nç beye teşekkür edi̇yoruz.

tunahan,
tunahan, - 9 yıl Önce

fotoğrafta ki çankırı milletvekili sayın idris şahin dir. sayın irfan dinç ise, çankırı belediye başkanıdır. karıştırmayalım.

ÇANKIRI ENGELLİLER DERNEĞİ
ÇANKIRI ENGELLİLER DERNEĞİ - 9 yıl Önce

DERNEĞİMİZİ ZİYARETE GELEN ÇANKIRI MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN İDRİS ŞAHİN BEYE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

SIRADAKİ HABER

banner304