banner198

Salim Çivitcioğlu’ndan Ali Babacan’a sert sözler! ‘Sen Rummusun, Yunan mı?”

AK Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, bir zamanlar AK Parti’de uzun yıllar Başbakan Yardımcılığı ve Bakanlık görevlerinde bulnan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a ‘Sen Rummusun, Yunan mı?” sözleriyle yüklendi.

Salim Çivitcioğlu’ndan Ali Babacan’a sert sözler! ‘Sen Rummusun, Yunan mı?”
banner145

AK Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, bir zamanlar AK Parti’de uzun yıllar Başbakan Yardımcılığı ve Bakanlık görevlerinde bulnan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a ‘Sen Rummusun, Yunan mı?” sözleriyle yüklendi.

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı 2020 yılı değerlendirme toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, bir zamanlar AK Parti’de uzun yıllar Başbakan Yardımcılığı ve Bakanlık görevlerinde bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a ‘Sen Rummusun, Yunan mı?” sözleriyle yüklendi.

Çivitcioğlu’na, DEVA Partisi Genel Bakan Yardımcısı İdris Şahin’in Çankırı Merkez İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, AK Partililere yönelik “kendileri acziyet ve perişanlık içerisindeler. Siyasi nezaket ve onurdan yoksunlar” sözleri ile İl Başkanı Mustafa Avşar’ın “Hayal ticareti ve umut tücacrlığı yapıyorlar ama 15 yıldır Çankırı’ya bir hizmeti getiremediler” sözleri hatırlatıldı.

Çivitcioğlu, “Bu arkadaşların dünü de belli, bu arkadaşların geçmişte nerede yer aldıklarıda belli.  Biz hayal dünyasındaysak o mevcut teşkilatın il başkanı da hayalci. Biz hayalci olsak, burada bu kadar lafı konuşamazdık. Burada bu kadar kâğıt yani boşuna yazılmadı. Hiçbirisi hayal ürünü değil. Hepsinin yerlerini gidin tek tek tespit edin.  Onlar konuşacak, biz çalışacağız. Malum hurdacı bağırır kuyumcu çalışır.” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a ağır sözlerle yükelen Çivitcioğlu, “ Şimdi Ali Babacan Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti AK Parti hükümetlerinde başbakan yardımcılığı yapmış, bakanlık yapmış belli noktalarda yetki verilmiş bir insan. O bizim AK Partimizde bu işleri yaptı ama beklenilmesi, dinlenilmesi gereken süreçte farklı bir çıkış yapmaya kalkıştı. Bu şekilde onun etrafında ülkeyi düşünmekten ziyade nefis sahibi olanlar toparlandılar. Şimdi ‘Aponun heykelini dikeceğiz’ Kobani 6-7 Ekim olaylarında sokağa dökmek ile ilgili topluma bir çağrı yapan, arkasından bu ülkede şehitlerimizin, gazilerimizin olmasına sebebiyet veren, terör örgütüne destek olan Selahattin Demirtaş’ın AHİM kararının uygulanmasını söyleyen bir vatandaş Ali Babacan. Cumhurbaşkanımızın ‘One munit’ dediğinde 'işte şimdi yandık' diyen bir vatandaş. Ayasofya açıldığı zaman ‘Ayasofya ile ilgili düşünceleriniz nedir?’ diye sorulduğunda, ‘Umarım sonuçlarını hesap ederek bu kararı almışlardır. Açıklamasına taraf değilim, kararın tekrar gözden geçirilerek eski haline döndürülmesinin yanındayım' diyen bir vatandaş. Bu açıklamaları Rumları, Yunanlıları kıskandırıyor. Ya sen Rummusun, Yunan mı? Başka diyecek bir şey bulamıyorum” dedi.

Yeni hastaneyle ilgili bir kısır döngü olduğu ve halen yerinin belirlenmemiş olması eleştirilerine katıldığını ifade eden Çivitcioğlu, “Çankırı’ya 400 yataklı bir hastanenin mutlaka yapılacağını, yerinin Jandarma Komutanlığı yada Fidanlıkta bulunan İl Özel İdaresi arazisi olacağını açıkladı.

Çankırı’ya TIP Fakültesi kazandırılması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Çivitcioğlu, en büyük hayalinin Tuz Mağarasını tam anlamı ile turizme kazandırmak olduğunu vurguladı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2021, 03:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salim bey
Salim bey - 3 yıl Önce

Bende blr sağlık çalışannı olarak cankırı sağlıkda olanlara göz yuman onca suçları işlemiş iderecilerin arkalarında kale gibi durması görevlerinde tutmak için gece gündüz mesai harcaması hangi millet anlayışına sığar bütün bu o olanların üzerini örtme çabası rum anlayışındamı yunan anlayışındamı Müslüman anlayışındamı ermeni veye yunan anlaşıyındamı var önünüzdeki ilk seçimde sayın cumhurbaşkanımızı çankırı da bitirdiniz yazık cok yazık

Aslan çelik
Aslan çelik - 3 yıl Önce

Çankırı da Ak Partiyi ne CHP ne Deva nede diğer partiler bitirdi kimseyi suçlamayın . Ak partiyi sizin gibi ak parti görünümlü sizler bitirdiniz. Yalanlarınızla artık kimseyi kandıramazsınız. Şunu unutmayın ölümde var.

Sayın admin
Sayın admin - 3 yıl Önce

Lütfen ilk fırsatta, deva yöneticilerine salim beyin sarf ettiği cümleler için cevap haklarını kullanıp kullanmayacaklarını sorarmısınız? Zira ben bir seçmen olarak, kullanılan kelimeleri çok ağır buluyorum, siyaset nezaketi kalmamış

SIRADAKİ HABER

banner304