banner198

Sana ulaşamıyoruz, telefonların kapalı neredesin Recep Koçak?

Kamuoyunun Ak Parti’de mi kalıyor, yoksa başka bir partiye mi geçecek noktasında merak ettiği Recep Koçak kapsama alnı dışına çıktı.

Sana ulaşamıyoruz, telefonların kapalı neredesin Recep Koçak?
banner145
ÇANKIRI POSTASI/SİYASET KULİSİ:Kamuoyunun Ak Parti’de mi kalıyor, yoksa başka bir partiye mi geçecek noktasında merak ettiği Recep Koçak kapsama alnı dışına çıktı.


Geçtiğimiz seçimlerde Ak Parti’den aday gösterilmediği için Saadet Partisi’nden aday olan ve Halil Akpunar’a karşı Orta Belediye başkanlığını kazanan Orta siyaset dünyasının renkli ismi Recep Koçak sessizliğini koruyor.


SP içerisinde yaşanan bölünme sürecinde Numan Kurtulmuş’la birlikte Has Partiye geçmiş ve Has Partinin kendisini fes edip siyasi yaşamına Ak Partide sürdürme kararı alan belediye başkanları arasında olan Koçak, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerden yeniden AK Parti’den aday adayı olmuş, geçtiğimiz dönemde olduğu gibi listede yer bulamamıştı. Bunun üzerine çeşitli spekilasyonların ortasında kalan Koçak’ın nasıl bir siyasi yol izleyeceği merak konusu oldu.


Ak Partiden ayrıldığı ve başka bir partiden aday olacağı şeklinde çıkan söylentileri yalanladığı yönünde haberler çıkarken bugün BBP’den gelen açıklama ile Koçak’ın ekibi ile birlikte BBP saflarına geçtiği duyuruldu. Ancak, yaşanan siyasi trafikle birlikte telefonunu kapatan ve ne düşündüğü noktasında fikrini alamadığımız Koçak’ın Ankara’da BBP Genel Merkezinde olduğu yönünde istihbaratı bilgiler geliyor.


Ak Parti’de mi kalıyor, yoksa başka bir partiye mi geçecek noktasında merakını artıran bu konu ile birlikte 'papatya falı açmak sozrunda bırakma bizi, sana ulaşamıyoruz, telefonların kapalı nerdesin Recep Koçak demeden edemedik?’

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2014, 14:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
osman duman
osman duman - 10 yıl Önce

kapsama alanı dışarı çıkan koça ın büstünü dikinde rahatlayın bari onu isteyen kişiler yeni genç adaylara saygızızlık yapan kişilerdir.bırakın gençler çıkmış bu insanlar kaliteli insanlar hele akp nin adayı zeki ve kalitelibi kişiliğe sahip çokmu yiyorsunuz koçak dan menfatleriniz biteekmi diye istiyorsunuz isteyın isteyin yazık olur orta ilçesine yakındada köy muhtarı yaparsınız köy olunca

ortalı
ortalı - 10 yıl Önce

aldiğimiz duyumlarda tutarsizliklarindan dolayi bbp den onay alamamış recep başkan yazık.

ortalı
ortalı - 10 yıl Önce

özüne don sy başkan bence c.h.p den devam

bu zevat
bu zevat - 10 yıl Önce

dün bbp ile görüşen recep koçak hakkında ilçe teşkilatinin görüşleri sorulduğunda ilçe teşkilatinin karşi çikmasi neticesi bbp recep onaya oumsuz yanıt vermiş şimdi recep koçak döne döne parti arıyor ama herald birini çıkartıp destekleme yoluna gidecektir.

HAS KARAPAZARLI
HAS KARAPAZARLI - 10 yıl Önce

syn başkanım ortalı rumuzlu arkadaş doğru söylüyor özüne dön chp den durmak yok yola devam

mustafa
mustafa - 10 yıl Önce

hiç kimse bir yer gitmiyor vede gecmiyor bu asılsız haberleri kim cıkarıyorsa onların bir kortuğu yerler var demeki onlarda bili yorlar ki akp buarda kaznamayacak bu onların sonu olacak salim ve halilin idirisinde

SIRADAKİ HABER