banner198

Seçimlerde iki Çankırılı karşı karşıya gelmesin!

ÇANVAK Genel Başkanı Eşref Harmandar, seçimlerde iki Çankırılı aday karşı karşıya gelmesin uyarısında bulundu.

Seçimlerde iki Çankırılı karşı karşıya gelmesin!
banner145
ÇANDEF’in düzenlediği “İstanbul Siyasetinde ben de varı”m toplantısında konuşan İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Eşref Harmandar, seçimlerde iki Çankırılı aday karşı karşıya gelmesin uyarısında bulundu.

 

Harmandar, “Çankırılılar’ın sadece yönetilen değil, yöneten mevkisinde olmasını istediklerini ifade ederek,  bu dönem görüyoruz ki sayıları diğer illerle kıyaslandığında az da olsa, siyasetin içinde biz de varız diyen hemşerilerimiz var. Mesele; ben, partim, ülkem değil. Ülkem, partim, ben olarak düşünmeliyiz. Biz Çankırılılar, bu ülke için iyi şeyler yapabilecek insanlarız. Ben aday, aday adayı olan hemşerilerimizin bu düşüncede olduğunu biliyorum. 46 belediye meclis aday adayı ve başkan adaylarımızın büyük bir kısmının seçilmesi en büyük temennimizdir” dedi.

 

Çeşitli partilerden aday adayı olan Çankırılılara seslenen Harmandar, “Buyurun gelin sizin için ne yapabiliriz? Konuşalım. Hemşerilerimizden seçilebilir yerde olan arkadaşlarımız hangi siyasi partiden olursa olsun biz onu destekleyelim.  Muhtarlık bile olsa iki Çankırılı karşı karşıya gelmesin. Çünkü, aradan bir Sinoplu, Çorumlu, Giresunlu, Samsunlu ya da Tokatlı çıkacaktır” diye konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2013, 03:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER