banner198

Şeker'den vekillere mesaj niteliğinde hediye!

Çankırı İl Genel Meclis üyeleri 1 Kasım erken seçimlerinde Çankırı'yı TBMM'de temsil etmeye hak kazanan AKP milletvekilleri M. Emin Akbaşolu ve Hüseyin Filiz'i mecliste ziyaret etti.

Şeker'den vekillere mesaj niteliğinde hediye!
banner145
Çankırı İl Genel Meclis üyeleri 1 Kasım erken seçimlerinde Çankırı'yı TBMM'de temsil etmeye hak kazanan  AKP milletvekilleri M. Emin Akbaşolu ve Hüseyin Filiz'i mecliste ziyaret etti.


İl Genel Melis Başkanı Ruhi Şeker başkanlığında AKP ve MHP İl Genel Meclis üyelerinin tam kadro gerçekleştirdiği meclis ziyaretine, AKP İl Başkanı Celal Kaman'da eşlik etti.


İGM üyeleri 1 Aralık 2015 tarihli meclis  birleşimin ardından otobüsle Ankara'ya hareket etti. Heyet, mecliste Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İGM Başkanı Ruhi Şeker, bu dönemin Çankırı'ya yönelik hizmetlerin daha yoğun ve planlı bir şekilde aktarılacağı dönem olması temennisinde bulundu. Şeker, birlik ve beraberlik içerisinde vekillerle Çankırı'ya hizmet etmenin  önemine vurgu yaptı.


Ruhi Şeker'in meclis üyeleri adına Akbaşoğlu ve Filiz'e adeta bir mesajı verircesine  Kurşunlu petek balı  hediye etmesi dikkatlerden kaçmadı. Bilindiği gibi geçmiş dönemlerde Çankırı'yı temsil eden AKP'li milletvekillerinin bir birleriyle geçinememeleri, sık sık kavga ve tartışmaları medyanın gündemine gelmeleri bu ballı hediyeyi daha anlamlı kılıyor.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 05:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Entel Köylü
Entel Köylü - 8 yıl Önce

ruhi bey hiç boşuna uğraşmasın filiz o mecliste oldukça kavga buram buram tüter. hele cicim ayları bir geçsin.gör bak ne çileler çektirir emine

Mehmet Ali
Mehmet Ali - 8 yıl Önce

bence bu dönem çok sakin geçer akbaşoğlu çankırıya atamalara hiç karışmaz. bir adı gel bir adı git olur. grültü patırtıda çıkmaz

SIRADAKİ HABER